Pikantiški vaizdai reporteriams už nugaros kartais nustelbia pačią žinią (video)

Reportažus rengiantiems televizijos žurnalistams neretai tenka atsidurti juokingose ir keistose situacijose. Reporteris į kamerą praneša tam tikrą žinią ir nemato, kad jam už nugaros antrajame plane vyksta ne mažiau įdomus veiksmas nei pats jo pranešimas. Tuo įsitikino ne tik „Lietuvos ryto“ televizijos žurnalistai, mažiau nei per mėnesį du kartus antrajame plane užfiksavę tragikomiškas šeimynines dramas. Užsienio kolegos su tokiais dalykais susiduria kasdien.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Apr 12, 2013, 1:27 PM, atnaujinta Mar 8, 2018, 9:58 AM

Britų televizijos „ITV News“ reporterė darė reportažą iš ūkio, kuriame, pasak jos, „daugybė nuostabių gyvūnų“. Tardama šiuos žodžius, žurnalistė atsisuko į jai už nugaros plytintį žalią lauką ir jame besiganančius gyvulius ir neteko žado. Tiesiai jai už nugaros priešais kamerą pora kiaulių nusprendė užsiimti meilės reikalais.

Amerikietis žurnalistas Jeffas Crilley tiesioginiame eteryje pranešė žinią apie atliktą kratą ir sulaikytus kokaino platintojus. Tačiau žiūrovai jam už nugaros galėjo stebėti dar labiau intriguojantį vaizdą – darbininką, išnešantį iš pastato dėžę su itin pikantišku kroviniu, primenančiu įspūdingų gabaritų vyrišką lytinį organą.

Kitam reporteriui pranešant žinią iš banko, už nugaros sėdinčio banko darbuotojo kompiuterio monitorius buvo atsuktas tiesiai į kameras. Ir visi televizijos žiūrovai galėjo matyti, kaip dirbama banke – vyrukas antrajame plane žiūrinėjo pikantiškas merginų nuotraukas.

Į juokingą situaciją įmanoma pakliūti, kai vyksta netgi anaiptol nejuokingi dalykai. Taip nutiko televizijos CNN reporteriui, pasakojančiam apie uragano Sandy siaubiamą Atlantik Sitį. Nepaisant viso padėties dramatiškumo, vaizdas antrajame plane primena komediją – reporteriui už nugaros vandens užlietoje gatvėje „Gangnam“ stiliumi pradeda šokti trys iki pusės apsinuoginę vyrukai.

O vienas Argentinos televizijos reportažas sukėlė aistras netgi tarp ateivių iš kitų planetų tyrinėtojų. Kai kurie buvo įsitikinę, kad pašnekovei už nugaros antrajame plane pražingsniavusi keistoka būtybė – svečias iš kitos planetos.

Parengė Jurgita Noreikienė

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.