V. Vonžutaitė be leidimo išvyko į Maskvą?

Seimo pirmininkas „darbietis“

Seimo valdyba nepritarė Darbo partijos byloje teisiamos V. Vonžutaitės kelionei į Maskvą.<br>J. Stacevičiaus nuotrauka iš archyvo
Seimo valdyba nepritarė Darbo partijos byloje teisiamos V. Vonžutaitės kelionei į Maskvą.<br>J. Stacevičiaus nuotrauka iš archyvo
Daugiau nuotraukų (1)

BNS ir lrytas.lt inf.

2013-04-26 11:12, atnaujinta 2018-03-07 17:16

„Tikrai informacijos jokios neturiu apie V. Vonžutaitę, gal kokios kitos priežastys, reikia palaukti, nes vienas posėdis, tai žinote - Seimo narių yra nemažai, kurie vieną Seimo posėdį praleidžia be pateisinamos priežasties. Aš manau, kad dėl Vonžutaitės reikia palaukti, pažiūrėsim, kur ji išvykus, ką veikia - aišku, reikia irgi pasidomėti“, - penktadienį Lietuvos televizijos laidoje „Labas rytas“ sakė V. Gedvilas.

Dienraštis „Lietuvos žinios“ rašo, jog nors Seimo valdyba nepritarė Darbo partijos byloje teisiamos V. Vonžutaitės kelionei į Maskvą, tarptautinę transporto ir logistikos parodą „TransRussia“, ketvirtadienį parlamentarė nepasirodė plenariniuose posėdžiuose.

Kaip rašo dienraštis, susisiekti su parlamentare ketvirtadienį tik paskambinus į jos asmeninį mobilųjį telefoną, nes tarnybinis visą dieną buvo išjungtas, tačiau parlamentarė atsisakė kalbėti, tikino esanti susitikime.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.