Iš Maskvos - žinia apie V. Romanovą ištikusį insultą (atnaujinta)

Dar prieš kelis mėnesius ir banką, ir krepšinio komandą valdęs Vladimiras Romanovas liko ne tik be turtų ir įtakos, bet ir pasiligojo. Bent jau taip tvirtina neįvardyti Rusijos medikai, kurių teigimu buvusiam Ūkio banko savininkui diagnozuotas insultas. Tokią pažymą jie atsiuntė prokurorams, pranešė LNK laida „Labas vakaras, Lietuva“. Buvęs bankininkas jau išleistas iš ligoninės, tačiau į Lietuvą kol kas dar negrįš.

Prokurorai ir Finansinių nusikaltimų tyrimų tarnybos pareigūnai teigia gavę pažymą iš Rusijos medikų, kurioje parašyta, kad V. Romanovą insultas ištiko Maskvoje.<br>M. Patašius
Prokurorai ir Finansinių nusikaltimų tyrimų tarnybos pareigūnai teigia gavę pažymą iš Rusijos medikų, kurioje parašyta, kad V. Romanovą insultas ištiko Maskvoje.<br>M. Patašius
Daugiau nuotraukų (1)

Vytautas Valentinavičius

May 8, 2013, 11:30 PM, atnaujinta Mar 7, 2018, 1:16 AM

Prokurorai ir Finansinių nusikaltimų tyrimų tarnybos pareigūnai teigia gavę pažymą iš Rusijos medikų, kurioje parašyta, kad V. Romanovą insultas ištiko Maskvoje.

Prokuroro Simono Minkevičiaus teigimu, pažyma iš Rusijos nėra tinkamas dokumentas, kadangi ligą turi patvirtinti sveikatos apsaugos ministro nustatytos formos pažyma.

„Pažymoje trūksta tam tikrų reikiamų rekvizitų, iš dalies ji neatitinka keliamų reikalavimų. Nenoriu sakyti, kad pažyma netinkama, tačiau ji kelia šiokių tokių abejonių V. Romonavas šią savaitę žadėjo atsiųsti medicininio dokumento išrašą, tuomet spręsime apie tolimesnius veiksmus“, – lrytas.lt sakė prokuroras S. Minkevičius.

Pasak prokuroro, medicininėje pažymoje turi būti gydymo įstaigos rekvizitai ir antspaudai: „Kai kurių duomenų pažymoje trūksta.“

V. Romanovas teigė esąs Maskvos ligoninėje, tačiau nepatikslino, kurioje.

V. Romanovas pastaruoju metu nepasirodė teisėsaugos institucijose, kurios tiria Ūkio banko žlugimo aplinkybes, nors buvo raginamas atvykti ir atsakyti į klausimus. Specialios tarnybos, tiriančios Ūkio banko bylą, V. Romanovui kol kas nepateikė jokių įtarimų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.