Kaip arklys įkrito į duobę, aiškinsis policija

Gelbėti arklio, įkritusio į duobę, trečiadienį skubėjo Vilniaus priešgaisrinės gelbėjimo tarnybos darbuotojai. Kaip paaiškino arklio savininkas, gyvenantis Vilniaus rajono Rūkainių kaime, gyvūnas į rūsio duobę tvarte įkrito prieš dvi dienas. Kadangi per tiek laiko savo jėgomis nepavyko gyvulio iš ten ištraukti, jis kreipėsi į gelbėtojus.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

May 8, 2013, 6:26 PM, atnaujinta Mar 7, 2018, 1:30 AM

Patikrinimą dėl netinkamos gyvūno priežiūros ir žiauraus elgesio su gyvūnais atliko ir gelbėtojų iškviesti Vilniaus valstybinės maisto ir veterinarijos tarnybos gyvūnų gerovės specialistai.

Įvykio vietoje jie ir privatus veterinarijos gydytojas nustatė, kad apie 30 metų amžiaus arklys, be patirto streso, rimtesnių sužalojimų išvengė.

Veterinarai pabrėžė, kad arkliui trūksta įmitimo, tačiau, atsižvelgiant į gyvūno amžių, jis sveikas. Savininkui nurodyta pasirūpinti tinkamomis gyvūno laikymo sąlygomis, pasirūpinti, kad ateityje tai nebepasikartotų.

Tikslias įvykio aplinkybes toliau aiškinasi Vilniaus rajono policijos komisariato pareigūnai.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.