Pensininkui iš banko sąskaitos dingo 5 tūkst. litų

Pensininkas patyrė šoką sužinojęs, kad iš jo santaupų banko sąskaitoje likę tik 8 litai ir 6 centai. Paaiškėjo, kad pinigai buvo išgryninti bankomate. Juo vyras niekada nesinaudojo.

Praėjusį ketvirtadienį Antanas P., norėdamas pasitikrinti sąskaitos likutį, nuvyko į Šakiuose esantį banką ir buvo priblokštas nemalonaus fakto – iš jo sąskaitos dingo 5052 litai.<br>R. Neverbicko asociatyvi nuotr.
Praėjusį ketvirtadienį Antanas P., norėdamas pasitikrinti sąskaitos likutį, nuvyko į Šakiuose esantį banką ir buvo priblokštas nemalonaus fakto – iš jo sąskaitos dingo 5052 litai.<br>R. Neverbicko asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Loreta Juodzevičienė („Lietuvos rytas")

May 18, 2013, 6:00 AM, atnaujinta Mar 6, 2018, 2:22 PM

Šakių rajone gyvenantis 73 metų Antanas P. turi mokėjimo bei elektroninės bankininkystės korteles ir tvirtina, kad niekada jų nebuvo pametęs ar pasigedęs.

Pensininkas savo sąskaitos netikrino nuo šių metų pradžios.

Praėjusį ketvirtadienį Antanas P., norėdamas pasitikrinti sąskaitos likutį, nuvyko į Šakiuose esantį banką ir buvo priblokštas nemalonaus fakto – iš jo sąskaitos dingo 5052 litai.

Operacijų išklotinės parodė, kad pensininko banko kortele nuo šių metų sausio mėnesio buvo pasinaudota penkiolika kartų.

Apie įžūlią vagystę Antanas P. pranešė policijai. Nukentėjęs vyras pareigūnus tikino, kad tomis dienomis, kai iš bankomato buvo imami pinigai, jis Šakiuose apskritai nesilankė.

Nors pensininkas teigė, jog jo banko kortelė nebuvo dingusi, pareigūnams nekilo abejonių, kad ja vis dėlto kažkas naudojosi.

Tikimasi, kad Antano P. pinigus savinęsis asmuo bus nustatytas, kai tyrėjai peržiūrės bankomato užfiksuotus vaizdo įrašus.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.