Prienų politikai nepasitiki vicemere

Planuojama, kad jis gali įvykti gegužės 30 dieną.

Daugiau nuotraukų (1)

BNS ir lrytas.lt inf.

2013-05-20 17:11, atnaujinta 2018-03-06 12:18

Nepasitikėjimą vicemere pareiškė 14 tarybos narių iš Lietuvos socialdemokratų partijos (LSDP), Valstiečių ir žaliųjų sąjungos, Tėvynės sąjungos-Lietuvos krikščionių demokratų, Darbo partijos bei Lietuvos socialdemokratų sąjungos.

Nepasitikėjimo motyvai nenurodomi. LSDP Prienų skyriaus pirmininkas Alvydas Vaicekauskas pripažino, kad šis pareiškimas susijęs su galimomis permainomis valdančiojoje koalicijoje.

Šiuo metu valdančiąją daugumą sudaro aštuoni socialdemokratai, keturi „tvarkiečiai“ ir du liberalcentristai. Iš viso Prienų savivaldybės taryboje yra 25 nariai.

„Viskas paaiškės per tarybos posėdį“, - sakė A. Vaicekauskas.

Planuojama, kad jis gali įvykti gegužės 30 dieną.

L. Jakinevičienė atsisakė komentuoti susidariusią padėtį savivaldybėje. „Tvarkos ir teisingumo“ Prienų skyriaus pirmininkas, Seimo narys Vytautas Kamblevičius tvirtino nežinąs nepasitikėjimo pareiškimo motyvų.

„Mane tik stebina, kad neseniai meras, vicemerė, A. Vaicekauskas surengė spaudos konferenciją ir sakė, kad gražiai dirba ir dirbs toliau, o po savaitės rengia perversmą“, - stebėjosi V. Kamblevičius.

Prienų rajono savivaldybei vadovauja meras socialdemokratas Vytautas Bujanauskas. Jo parašas po nepasitikėjimo pareiškimu taip pat yra.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
Gyvai: kandidatų komentarai po pirmojo prezidento rinkimų turo