D. Dargis pristatė knygą apie garsiausią samdomą žudiką

Policijos departamente buvo pristatyta trečioji žurnalisto Dailiaus Dargio knyga „Vilniaus bomberio išpažintis“. Ji paremta visiškai atviru nusikaltėlio pasakojimu apie žiaurius ir Lietuvą sukrėtusius nusikaltimus.

D. Dargio knygoje „Vilniaus bomberio išpažintis“ - garsiausio Lietuvos samdomo žudiko pasakojimas apie gyvenimą ir nusikaltimus.<br>T. Bauras
D. Dargio knygoje „Vilniaus bomberio išpažintis“ - garsiausio Lietuvos samdomo žudiko pasakojimas apie gyvenimą ir nusikaltimus.<br>T. Bauras
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2013-05-23 17:18, atnaujinta 2018-03-06 09:00

Skaitykite straipsnį apie tai, kad V. Januškevičiui žudymas buvo tik darbas Septynis kartus iki gyvos galvos kalėti nuteistas Valerijus Januškevičius, vadinamas žinomiausiu Lietuvoje samdomu žudiku, sutiko apie savo klystkelius viešai papasakoti vienintelį kartą – D. Dargio knygoje „Vilniaus bomberio išpažintis“.

Nusikaltėlis ir pats svarstė dalyvauti pristatyme Lukiškių kalėjime, tačiau vėliau buvo pakeista renginio vieta. O į Policijos departamentą kalinys nebūtų atvežtas.

Žurnalistams buvo atskleistos kai kurios iki šiol neviešintos žudymų ir žmonių grobimo bylų detalės, bet ir renginio dalyviams įteiktos pirmosios knygos kopijos. Dalyvavo knygos autorius, žurnalistas D. Dargis, atlikėjas Aleksandras Makejevas, buvę ir esami teisėsaugos pareigūnai, dirbę su šiomis bylomis: prokurorai - Justas Laucius ir Irmantas Mikelionis, iki šiol Vilniaus kriminalinėje policijoje dirbantis Marijanas Bagdziunas, buvę kriminalistai - Juozas Dulkė, Jonas Subačius.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.