Druskininkų šventėje - rekordas

Į Druskininkų kurorto šventės atidarymą Pramogų aikštėje susirinkę

Buvo išdalinat apie 10 tūkstančių mineralinio vandens buteliukų, kuriuos rekordo siekę žmonės išgėrė vienu metu.<br>L. Rekevičienė
Buvo išdalinat apie 10 tūkstančių mineralinio vandens buteliukų, kuriuos rekordo siekę žmonės išgėrė vienu metu.<br>L. Rekevičienė
Daugiau nuotraukų (1)

Genovaitė Rafanavičienė

May 24, 2013, 11:06 PM, atnaujinta Mar 6, 2018, 7:24 AM

Vienu metu į viršų jie pakėlė ir kartu išgėrė apie 10 tūkstančių tūkstančius Druskininkuose išgaunamo mineralinio vandens „Rasa Light“ buteliukų ir padėjo pasiekti naują unikalų rekordą.

Organizatoriai buvo paruošę i5 tūkstančių buteliukų, o išdalinti spėjo 10 tūkstančių.

Rekordo dalyviai gavo numeriais pažymėtus buteliukus ir pusę metų turės galimybę dalyvauti loterijoje, kuriai pusšimtį labai vertingų prizų paruošė rekordo organizatoriai įmonė „Druskininkų Rasa“, kurorto viešbučiai, restoranai, gydykla, SPA.

Pirmieji penki laureatai burtų keliu paaiškėjo ką tik užfiksavus rekordą ir dovanų gavo po turiningą savaitgalį kurorte.

Tokią originalią idėją sugalvojo kurorto gidė Aušra Česnulevičienė, sumaniusi šiuo rekordu padėti Druskininkams dar labiau išgarsėti ir kartu aplenkė savo vyrą Taurą, prieš Užgavėnes sukūrusį Lietuvoje aukščiausią Morę - 16 metrų 12 centimetrų.

„Tiek žmonių, vienu metu geriančių mineralinį vandenį, tikrai niekas niekur iki šiol nematė“, - džiaugėsi Druskininkų savivaldybės meras Ričardas Malinauskas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.