A. Butkevičius jau žino galimo naujojo ūkio ministro pavardę

Premjeras Algirdas Butkevičius teigia jau žinąs, bet nenorįs atskleisti galimo naujojo ūkio ministro pavardės.

A. Butkevičius pažymėjo, jog naujasis ūkio ministras turi būti kompetentingas, išlaikyti aukštas etikos ir moralės normas.<br>D. Umbraso nuotrauka iš archyvo
A. Butkevičius pažymėjo, jog naujasis ūkio ministras turi būti kompetentingas, išlaikyti aukštas etikos ir moralės normas.<br>D. Umbraso nuotrauka iš archyvo
Daugiau nuotraukų (1)

ELTA ir lrytas.lt inf.

May 30, 2013, 10:10 AM, atnaujinta Mar 6, 2018, 2:43 AM

„Šiandien dar tikrai nenorėčiau įvardinti pavardės, bet artimiausiu metu jūs tikriausiai išgirsite. Tikiuosi, kad penktadienį turėsiu galimybę susitikti ir pasikalbėti su partijos valdybos nariais, bet artimiausiu metu tikrai pateiksime kandidatūrą“, - ketvirtadienio rytą interviu „Žinių radijui“ sakė ministras pirmininkas.

A. Butkevičius pažymėjo, jog naujasis ūkio ministras turi būti kompetentingas, išlaikyti aukštas etikos ir moralės normas, mokėti bendrauti „vadybine prasme bei dirbti ir vadovauti kolektyvui“.

„Manau, tai turėtų būti žmogus, kuris jau dirbo valstybės tarnyboje ir yra susipažinęs su pirmininkavimo Europos Sąjungos Tarybai metu Lietuvai keliamais prioritetais. Naujam žmogui atėjus į Ūkio ministeriją visiškai iš šalies būtų labai sudėtinga“, - mano premjeras.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.