Paskutinę akimirką - pavėluoti rūpesčiai dėl vėliavų Gedimino prospekte

Nors pirmininkavimo Europos Sąjungos (ES) Tarybai estafetę Lietuva iš Airijos perėmė liepos 1-ąją, o tai progai skirti renginiai byra tarsi iš gausybės rago, ne visi pasiruošimo akordai sudėlioti tvarkingai ir laiku.

Penktadienį, kai vyksta pirmininkavimui skirtos iškilmės, sugalvota keisti vėliavas ir iš naujo rikiuoti jų eiliškumą.<br>T. Bauras
Penktadienį, kai vyksta pirmininkavimui skirtos iškilmės, sugalvota keisti vėliavas ir iš naujo rikiuoti jų eiliškumą.<br>T. Bauras
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jul 5, 2013, 6:32 PM, atnaujinta Mar 4, 2018, 9:43 PM

Penktadienį, kai Vilniuje jau šurmuliavo aukščiausi Europos Sąjungos institucijų pareigūnai ir vyko pirmininkavimo ES Tarybai atidarymo iškilmės, pagrindinėje sostinės gatvėje - Gedimino prospekte - dar vyko pavėluoti darbai.

Gedimino prospekto stulpai jau kurį laiką nusagstyti vėliavomis - Lietuvos trispalve, Europos Sąjungos vėliava ir vėliava, skirta Lietuvos pirmininkavimui ES Tarybai.

Ir kažkodėl penktadienį, kai vyksta pirmininkavimui skirtos iškilmės, sugalvota keisti vėliavas - į Gedimino prospektą pasiųsta speciali technika ir iš naujo rikiuotas vėliavų eiliškumas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.