D. Lavrinovičius apie Didžiulių pareiškimą: „Nemalonu, kad kapstosi po mūsų praeitį“

„Aš žinau, kas aš esu, kas yra mano brolis, kas yra mūsų šeima. O po kitų gyvenimus ir jų praeitį nesiknaisioju“, – ištarė Darjušas Lavrinovičius.

Daugiau nuotraukų (1)

Tautvydas Mikalajūnas

2013-07-10 18:27, atnaujinta 2018-03-03 04:00

Garsus krepšininkas gana santūriai reagavo į žinią, kad populiarūs šalies atlikėjai Jurgis ir Erica Didžiuliai piktinasi, kad praeityje teisti broliai Lavrinovičiai reklamavosi telekomunikacijų bendrovėje „Bitė“, todėl nusprendė iš jos pasitraukti, o savo nepasitenkinimą išplatino socialiniame tinkle „Facebook“.

Darjušas nuolat kartojo, kad pykčio atlikėjams nejaučia, tik apgailestavo, kad vėl viešai narpliojama jo ir brolio praeitis.

„Kaip man vertinti? Pykti? Aš nepykstu. Jie suaugę, gyvenime kažką pasiekę žmonės. Tegul išsako savo nuomonę. Be abejo, nemalonu, kad kapstosi po mūsų praeitį, bet ką padarysi? Aš juk neieškosiu jų praeityje padarytų klaidų. Aš ne toks žmogus – problemas sprendžiu ne emocijomis, o apsvarstymais.

Tegul jie savo reikalais rūpinasi, o ne mūsų. Tačiau tai – kiekvieno žmogaus pasirinkimas“, – portalui lrytas.lt sakė D. Lavrinovičius.

Krepšininkas patikino, kad norėtų susitikti su Didžiuliais ir pabendrauti, nors abejojo, ar tokio pat pasiūlymo sulauktų iš dainininkų šeimos.

„Jei pabendrautume, gal jie pakeistų savo nuomonę? Aš su malonumu su jais susitikčiau ir pakalbėčiau, bet nemanau, kad jie, taip priešiškai nusiteikę mūsų atžvilgiu, norėtų kalbėti su mumis. Jiems gal būtų nemalonu susitikti ir bendrauti su manimi ir broliu?“ – svarstė D. Lavrinovičius.

Nė vienas iš brolių – nei Darjušas, nei Kšyštofas – nesigaili, kad nusifilmavo šiose reklamose, ir teigia, kad tai buvo įdomi patirtis, kurią bet kada pakartotų.

„Mes kaip tik didžiuojamės, dėl nieko nesigailime ir esame patenkinti. Juk žmonėms patinka reklamos. Manau, kad jų pasisakymas mums ar „Bitei“ įtakos neturės“, – kalbėjo Darjušas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.