Specialioje „Lietuvos ryto“ televizijos laidoje - apie Darbo partijos bylą

Šio penktadienio ilgai laukė ir politikai, ir visuomenė. Šiandien skelbiamas nuosprendis garsiojoje Darbo partijos juodosios buhalterijos byloje. Kaltinamasis Darbo partijos lyderis Viktoras Uspaskichas iki šiol tvirtino esąs nekaltas. Tą jis žada įrodinėti ir specialioje „Lietuvos ryto“ laidoje „Lietuva tiesiogiai“.

Politikos apžvalgininko Alvydo Medalinsko pokalbį su V. Uspaskichu žiūrėkite šiandien 18 val. 25 min. per „Lietuvos ryto” televiziją.<br>J. Stacevičiaus nuotrauka iš archyvo
Politikos apžvalgininko Alvydo Medalinsko pokalbį su V. Uspaskichu žiūrėkite šiandien 18 val. 25 min. per „Lietuvos ryto” televiziją.<br>J. Stacevičiaus nuotrauka iš archyvo
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jul 12, 2013, 11:36 AM, atnaujinta Mar 3, 2018, 2:52 AM

Nuosprendis skelbiamas ne tik partijos lyderiui, bet ir jo bendražygiams politikams Vitalijai Vonžutaitei ir Vytautui Gapšiui bei visai Darbo partijai. Kad ir koks bus nuosprendis, jis nėra galutinis ir neabejotinai bus skundžiamas. Tačiau kokios tolesnės Darbo partijos ir jos veikėjų politinės perspektyvos? Kas po nuosprendžio laukia valdančiosios koalicijos?

Politikos apžvalgininko Alvydo Medalinsko pokalbį su V. Uspaskichu žiūrėkite šiandien 18 val. 25 min. per „Lietuvos ryto” televiziją.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.