Laimėti milijoną šiauliečiams padėjo cepelinai

Neįprastai anksti, jau pirmadienį, į loterijos būstinę atvyko 103-iojo „Teleloto“ milijono laimėtojai. Tai – neseniai sidabrines vestuves atšventusi sutuoktinių pora iš Šiaulių bei jų dukra su žentu ir anūku. Apie tai, kad tapo milijonieriais, šeima internetu sužinojo tik tos pačios dienos rytą, o saulei dar nenusileidus, jau turėjo oficialų patvirtinimą, kad tapo milijonieriais.

Kol kas apie laimėjimą milijonieriai niekam nesigyrė, tačiau nežada visų pinigų pasilikti sau.<br>V. Balkūno asociatyvi nuotrauka
Kol kas apie laimėjimą milijonieriai niekam nesigyrė, tačiau nežada visų pinigų pasilikti sau.<br>V. Balkūno asociatyvi nuotrauka
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jul 16, 2013, 1:04 PM, atnaujinta Mar 3, 2018, 12:24 AM

Pirmadienio rytą moteris kaip visada ruošėsi į darbą prekybos centre, kuriame dirba pardavėja.

Tačiau su bilietu virpančiose rankose pasirodęs vyras pranešė, kad diena nebus visai įprasta. „Kai pasakė, kad laimėjo milijoną, iš pradžių nepatikėjau, ir griebusi bilietą pati puoliau prie kompiuterio“, – pasakojo moteris. Vis dėlto, kelis kartus įvedus bilieto numerį, tada patikrinus po vieną skaičių, teko patikėti – tai visai ne pokštas.

Prisaikdinusi vyrą niekam nieko nesakyti, moteris išėjo į darbą, kur planavo prašyti laisvadienio ir atvykti į loteriją kurią kitą dieną. Bet galiausiai emocijos nugalėjo, tad atsargiai džiugią naujieną pranešusi dukrai su žentu, visa šeima nieko nelaukdami atvyko pareikšti teisių į laimėjimą.

Milijoną atnešęs bilietas pirktas ne Šiauliuose, o netoliese esančiame Kužių miestelyje. „Ten patys geriausi kaimiški cepelinai – panašesnių į močiutės turbūt ir nėra“, – vienbalsiai nutarė šeima. Su reikalais, o kartu ir dėl minėtų cepelinų, į Kužius nuvykęs dabar jau pensijoje esantis vyras ten ir įsigijo vienintelį bilietą to sekmadienio lošimui.

„Aš pati nežaidžiu, bet jis visada nupirktus bilietus dovanoja man“, – sakė šiaulietė. Ji prisiminė, kad anksčiau vyras per savaitę įsigydavo ir iki 50 bilietų, tačiau ilgainiui žmona įkalbėjo jį sumažinti šį skaičių iki vieno ar dviejų. Laidos šeima nežiūri nuo tada, kai kartą iki visos lentelės užpildymo jiems pritrūko vieno skaičiaus: „Per daug jaudulio tiek iš ekrano, tiek viduje – geriau jau patikrinti ryte.“ 

Apie planus, kam panaudoti laimėtus pinigus, šeima kol kas kalba nedrąsiai: „Tai labai dideli pinigai, maždaug penkis ar dešimt kartų didesni, nei kada nors tikėjomės.“ Moteris ketina įsigyti naują automobilį, suremontuoti namą ir įrengti jame verandą bei oranžeriją. Vienintelis vyro noras – pasistatyti sau biliardo kambarį. Bent jau kol kas.

Nemaža pinigų dalis teks ir dukros šeimai. Pirmiausia šiauliečiai atidarys sąskaitą būsimoms anūko studijoms, o taip pat padės užbaigti dukros ir žento kotedžo statybas. „Mums labai svarbu, kad visi turėtume gražius namus, nes daugybę laiko praleidžiam kartu – jei ne jie pas mus atvažiuoja, tai mes nuvykstam į Kauną jų aplankyti“, – pasakojo sutuoktiniai. Taip pat šiauliečiai pavasarį padengs visos šeimos kelionę į Turkiją.

Kol kas apie laimėjimą milijonieriai niekam nesigyrė, tačiau nežada visų pinigų pasilikti sau. Ir giminėms, ir draugams vyras visada prie dovanų prideda ir po loterijos bilietą su sėkmės palinkėjimu, tad laimėję patys saviškių pamiršti neketina. „Nesakysim, kad laimėjom, bet juk padėti svarbiau, nei girtis, kiek ir iš kur turi, ar ne?“ – šypsojosi naujieji milijonieriai iš Šiaulių.

Tai jau trečiasis į Šiaulius iškeliavęs aukso puodas. Iš viso šiame mieste laimėti šeši aukso puodai, 150 didžiųjų prizų ir 220 automobilių.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.