Seimo narys P. Gražulis vėl pasiryžęs lipti per tvorą

Pirmadienį Vyriausiasis administracinis teismas skubos tvarka nagrinės Vilniaus valdžios skundą, kuriuo ji ginčija žemesnės instancijos teismo sprendimą, įpareigojantį leisti seksualinių mažumų eitynes Gedimino prospekte. Eitynės planuojamos šeštadienį.

Pernai P. Gražulis buvo nubaustas už tai, jog prieš trejus metus Vilniuje vykusiose seksualinių mažumų eitynėse šalia Baltojo tilto jis neleistinai perėjo policijos užtvarus.<br>M. Kulbio nuotrauka iš archyvo
Pernai P. Gražulis buvo nubaustas už tai, jog prieš trejus metus Vilniuje vykusiose seksualinių mažumų eitynėse šalia Baltojo tilto jis neleistinai perėjo policijos užtvarus.<br>M. Kulbio nuotrauka iš archyvo
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jul 21, 2013, 1:40 PM, atnaujinta Mar 2, 2018, 8:59 PM

Vienas nuožmiausių seksualinių mažumų kritikų Seimo narys Petras Gražulis laidoje „24/7“ sakė dar turintis viltį, jog žygiuoti eitynių dalyviams viena pagrindinių sostinės gatvių teismas neleis.

Pernai P. Gražulis buvo nubaustas už tai, jog prieš trejus metus Vilniuje vykusiose seksualinių mažumų eitynėse šalia Baltojo tilto jis neleistinai perėjo policijos užtvarus. O ar šeštadienį Seimo narys vėl vartys tvoras?

„Nežinau, ar užtvaros bus. Tačiau kaip Lietuvos pilietis ketinu vadovautis šalies Konstitucija, kurioje pasakyta, kad valstybės pagrindas yra šeima, o jie šį institutą savo eisena griauna, daro didžiulę žalą jaunimui. Tad jei vis dėlto bus leista, eisiu išsakyti savo pozicijos“, - kalbėjo P. Gražulis, kuris Seime siūlo įstatymą, numatantį pinigines baudas „už įvairių seksualinių iškrypumų propagavimą“.

„Gyvenkim savo asmeninį gyvenimą tokį, kokį nori, bet nepropaguok savo nelaimių ir iškrypimų“, - aiškino Seimo narys.

Visą žurnalistės Daivos Žeimytės pokalbį su P. Gražuliu žiūrėkite sekmadienį 21 val. 20 min. laidoje „24/7“ per „Lietuvos ryto“ televiziją.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.