P. Gražulis siūlo homoseksualus vadinti gaidukais ir sekti Maskvos pavyzdžiu

„Anksčiau buvo labai madinga būti komunistu, dabar – homoseksualu“, - tvirtina parlamentaras Petras Gražulis. Sekmadienį „Lietuvos ryto“ televizijos laidoje 24/7 pasirodęs politikas sakė turintis vilties, kad antradienį skubos tvarka Vilniaus valdžios skundą nagrinėsiantis Administracinis teismas neleis šeštadienį Gedimino prospektu žygiuoti seksualinių mažumų atstovams. Įvardydamas juos, P. Gražulis nevynioja žodžių į vatą. Dažniausiai politiko lūpose skamba žodis „iškrypėliai“.

Rusijos pavyzdžiu P. Gražulis norėtų Seime „prastumti“ įstatymą, kad už „įvairių seksualinių iškrypimų propagavimą“ būtų baudžiama pinigine bauda.<br>Lietuvos ryto televizija
Rusijos pavyzdžiu P. Gražulis norėtų Seime „prastumti“ įstatymą, kad už „įvairių seksualinių iškrypimų propagavimą“ būtų baudžiama pinigine bauda.<br>Lietuvos ryto televizija
Daugiau nuotraukų (1)

Jurgita Noreikienė

Jul 22, 2013, 12:12 PM, atnaujinta Mar 2, 2018, 8:32 PM

„Kokie jie yra, taip juos ir vadinu. Tai kaip juos vadint, gaidukais ar pederastais?“ - klausia jis.

Seksualinių mažumų teisių paisymą P. Gražulis vadina lankstymusi Briuseliui.

„Anksčiau nesitaikiau prie Maskvos, dabar prie Briuselio nesitaikau“, - tvirtina Seimo narys.

Pabrėždamas, kad nesitaikė prie Maskvos, P. Gražulis Lietuvai dabar siūlo sekti būtent Rusijos pavyzdžiu.

„Rusijoje neseniai priėmė įstatymą ir uždraudė bet kokį homoseksualių santykių propagavimą. Ukraina taip pat – ten dar griežčiau, už seksualinių iškrypimų propagavimą numatyti 5 metai laisvės atėmimo. Sveikinu. Mes irgi turime eiti tuo keliu“, - sako politikas.

Rusijos pavyzdžiu P. Gražulis norėtų Seime „prastumti“ įstatymą, kad už „įvairių seksualinių iškrypimų propagavimą“ būtų baudžiama pinigine bauda.

Jokios diskriminacijos savo požiūryje P. Gražulis neįžvelgia. „Gyvenkit savo gyvenimą, kokį norit, bet nepropaguokit savo nelaimių, iškrypimų, - sako politikas. - Nesmerkiu nei narkomano, nei alkoholiko, bet, deja, nei alkoholizmo, nei narkomanijos negalima propaguoti“.

Toks homofobiškas, kaip yra dabar, P. Gražulis sakosi tapęs neseniai, vos prieš porą metų – „kol jie nepradėjo vaikščioti, kol nepradėjo demonstruoti savo iškrypimų, Gražulis tylėjo“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.