V. Uspaskichas atskleidė, kada grįš į Lietuvą

Darbo partijos įkūrėjas Viktoras Uspaskichas į Lietuvą iš Rusijos žada grįžti sekmadienį, liepos 28 dieną. Pailsėjęs tėvynėje jis laiką leis Kėdainiuose, kur ruošis kitą savaitę vyksiančiai Ledų šventei.

Viktoras Uspaskichas Rusijoje praleido dvi savaites.<br>R. Danisevičius
Viktoras Uspaskichas Rusijoje praleido dvi savaites.<br>R. Danisevičius
Daugiau nuotraukų (1)

Martynas Čerkauskas

Jul 26, 2013, 12:02 PM, atnaujinta Mar 2, 2018, 2:26 PM

V. Uspaskichas teigė labai nesidomintis šeštadienį Vilniuje rengiamomis homoseksualų ir juos palaikančių žmonių eitynėmis.

„Aš sekmadienį, 28 dieną, atrodo grįšiu, todėl eitynės man neaktualios“, - portalui lrytas.lt tvirtino už finansinius nusikaltimus prieš dvi savaites nuteistas politikas.

„O kodėl neleisti jiems eiti? Tegul jie būna. Svarbu, kad nebūtų propagandos, kad ta mažuma netaptų dauguma mūsų visuomenėje“, - svarstė politikas, paklaustas, ar reikia gėjams leisti žygiuoti pagrindine Vilniaus gatve.

Grįžęs į Lietuvą V. Uspaskichas iki Seimo darbo pradžios laiką leis Kėdainiuose. Kitą savaitgalį V. Uspaskicho tėvonija laikomame mieste bus rengiama tradicinė Ledų šventė, kurią remia politikui priklausanti ledus gaminanti įmonė.

V. Uspaskichas į Rusiją išvyko kitą dieną po to, kai išgirdo teismo nuosprendį. Tai paskatino kalbas, kad politikas į Lietuvą gali negrįžti ir slapstysis nuo teisėsaugos tėvynėje. Tačiau V. Uspaskichas aiškina gimtojoje Urdomoje surengęs tradicinę šventę ir aplankęs ten gyvenančią motiną.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.