NMA kviečia į vaizdo konsultaciją tema „Informacinis portalas: naujos galimybės paramos gavėjui“

Siekdama šiuolaikiško klientų aptarnavimo, Nacionalinė mokėjimo agentūra prie Žemės ūkio ministerijos (NMA) kviečia Lietuvos kaimo plėtros 2007–2013 metų programos (KPP) pareiškėjus, paramos gavėjus bei kitus NMA klientus į vaizdo konsultaciją tema „Informacinis portalas: naujos galimybės paramos gavėjui“. Individuali konsultacija su NMA Komunikacijos skyriaus vedėja Vaiva Paršiukaite įvyks šių metų liepos 31 d. nuo 14 iki 16 val. Ši NMA rengiama vaizdo konsultacija – jau trečioji.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jul 29, 2013, 10:35 AM, atnaujinta Mar 2, 2018, 1:18 PM

Informaciniame portale – operatyviausia informacija pareiškėjui

Informacinis portalas – tai NMA elektroninė asmenų bei organizacijų informacijos paieškos sistema. Portale pareiškėjui yra pateikiama pati operatyviausia informacija apie gaunamą paramą. NMA informaciniu portalu jau naudojasi daugiau kaip 85 000 žmonių.

Prieš daugiau nei septynerius metus pradėjęs veikti informacinis portalas yra nuolat tobulinamas. Šiuo metu pareiškėjai informaciniame portale gali ieškoti informacijos ne tik apie savo pateiktas paraiškas ir jų būklę NMA informacinėse sistemose, bet ir užpildyti paraiškas pagal tris KPP priemones, o klientai, gaunantys paramą pagal kai kurias KPP priemones, jau gali pateikti ir elektroninius mokėjimo prašymus.

Šių metų gegužės 13 d. pareiškėjams pirmą kartą suteikta galimybė paraiškas pagal priemones „Pirmas žemės ūkio paskirties žemės apželdinimas mišku“, „Pirmas ne žemės ūkio paskirties ir apleistos žemės ūkio paskirties žemės apželdinimas mišku“ ir „Naudojimasis konsultavimo paslaugomis“ teikti elektroniniu būdu per NMA informacinį portalą.

Vaizdo konsultacija

Vaizdo konsultacijos metu Vaiva Paršiukaitė atsakys į pareiškėjams rūpimus klausimus šiomis temomis:

Informacinis portalas – informacijos apie paramą šaltinis paramos gavėjams (elektroninis prisijungimas; paraiškose pateiktų duomenų sutikrinimas; kontaktinių duomenų bei sąskaitos banke keitimas; susirašinėjimo su NMA informacija; įsipareigojimų atmintinės) Informacinio portalo naujovės (paraiškų bei mokėjimo prašymų teikimas)

Dažniausiai teikiami klausimai apie informacinį portalą (prisijungimo galimybės, kontaktinių duomenų bei sąskaitos banke keitimas; finansinės informacijos bei pateiktų paraiškų duomenų peržiūra; viešintinos informacijos apie pareiškėjus bei paramos gavėjus paieška ir pan.)

Vaizdo konsultacija vyks naudojantis internetinės telefonijos paslaugomis. Prisijungti galima NMA svetainėje, spaudžiant „Skype“ nuorodą. Nuoroda bus aktyvuota vaizdo konferencijos metu. 

Norint pasikonsultuoti, reikia „Skype“ programinės įrangos, įdiegtos skambinančiojo kompiuteryje, mikrofono ir stabilaus interneto ryšio.

Atkreipiame dėmesį, kad konsultacijos bus teikiamos individualiai, taigi, vienu metu bus konsultuojamas vienas asmuo. Primename, kad informacija NMA kompetencijai priklausančiais klausimais teikiama ir bendruoju informacijos teikimo telefonu (8 5) 252 6999 (trumpasis numeris 1841). Daugiau informacijos apie asmenų konsultavimą NMA galite rasti čia.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.