Kauniečiai reikalauja pažaboti neva agresyvią homoseksualizmo reklamą

Homoseksualai įkyriai perša savo gyvenimo būdą, netolimoje ateityje norma taps pedofilija ir zoofilija, Lietuvoje greitai liks vos milijonas gyventojų – tokias bauginančias pranašystes pirmadienį Kaune išsakė patariamojo referendumo už homoseksualizmo reklamos ribojimą iniciatyvinės grupės nariai.

A.Medvedevienė, G.Labanauskas, A.Orlauskas perspėjo apie neva agresyvią homoseksualų propagandą. Už stalo sėdėjo ir gėjus vaizduojančios šiaudinės lėlės.<br>P.Mantauto nuotr.
A.Medvedevienė, G.Labanauskas, A.Orlauskas perspėjo apie neva agresyvią homoseksualų propagandą. Už stalo sėdėjo ir gėjus vaizduojančios šiaudinės lėlės.<br>P.Mantauto nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Artūras Jančys

Aug 12, 2013, 3:03 PM, atnaujinta Mar 2, 2018, 12:11 AM

Praėjusią savaitę Vyriausioji rinkimų komisija (VRK) nedavė sutikimo rengti patariamojo referendumo, kuriuo būtų paklausta, ar reikia riboti homoseksualizmo propagandą ir informaciją apie seksualines mažumas skleisti tik po 23 valandos, kaip alkoholio reklamą.

Iniciatyvinės grupės branduolį sudaro Kauno miesto tarybos nariai, judėjimo „Dirbam Kaunui“ atstovai – Gintautas Labanauskas, Artūras Orlauskas, Antanina Medvedevienė. Pirmadienį surengtoje spaudos konferencijoje vaizdumo dėlei už stalo buvo pasodintos ir šiaudinės lėlės. Jos simbolizavo lyg gėjus, lyg VRK komisijos narius, kurie balsavo prieš patariamąjį referendumą.

„Mes nesame homofobai, nusiteikę prieš seksualines mažumas. Po antklode jie tegul daro, ką nori. Tačiau matome grėsmę mūsų tautos dorovinėms vertybėms. Mums svetimos vertybės brukte brukamos, o VRK net neleido paklausti žmonių, ar jiems tai priimtina“, - spaudos konferencijoje kalbėjo referendumo iniciatorius G.Labanauskas.

Jo teigimu, Lietuvoje lytinė dorovė remiasi supratimu, kad seksas nėra tik malonumas, jo pagrindinė misija – pratęsti giminę. G.Labanauskas teigė, jog turi būti aiškiai nustatytos pakantumo ribos.

„Palyginti neseniai homoseksualizmas buvo laikomas liga, nenormaliu reiškiniu, nukrypimu nuo normos. Dabar lytiniai santykiai tarp vyro ir vyro, moters ir moters laikomi norma. Pagal tokią įvykių raidą galima spręsti, jog netolimoje ateityje ir pedofilija, zoofilija taps norma. Juk Nyderlanduose jau susikūrė organizacija, kuri reikalauja įteisinti lytinius santykius su paaugliais nuo 12 metų“, - pastebėjo G.Labanauskas.

A.Orlauskas būtinybę riboti tokius renginius, kaip homoseksualų eitynės pagrindinėse miesto gatvėse, motyvavo reklamos įstatymu.

„Homoseksualizmo propaganda yra verslas. Taip homoseksualai reklamuoja savo klubus. Ši reklama gali įtraukti jaunimą ir padaryti jiems žalos, todėl ją reikia riboti, kaip ribojama alkoholio ir tabako reklama“, - tikino A.Orlauskas.

Praeityje žinomas kaip komikas Zakarauskas, Kauno politikas šmaikštavo: „Atsisakiusi įteisinti patariamąjį referendumą, VRK atsuko nugarą problemai. Atsukti nugarą yra pati patogiausia poza homoseksualams“.

Jis taip pat pyko ant tolerancijos lietuvius mokančių olandų ir skandinavų, reikalavo, kad Lietuvai būtų palikta teisė pačiai apsispręsti, kokį dorovinio ugdymo kelią pasirinkti.

Kauno tarybos narė Antanina Medvedevienė pamokslavo, jog pernelyg toleruojami homoseksualai įsigalės visuomenėje ir tuomet lietuvių greitai sumažės iki milijono, kol pagaliau visiškai išnyks.

Homoseksualizmo propagandą tramdyti užsispyrę kauniečiai žadėjo skųsti VRK sprendimą administraciniam teismui, o jei sulauks neigiamo atsakymo, vis tiek rengti gyventojų apklausą – ar reikia riboti informaciją apie seksualines mažumas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.