Sutvarkytos dar kelios probleminės Kauno gatvių tinklo dalys

Dėl itin intensyvaus kasdienio eismo ir dėl to, kad Vilijampolėje, prie Varnių tilto, nesusidarytų transporto spūstys, kelininkai, liepą pradėję remontuoti nuovažą nuo tilto į Neries krantinę, negalėjo dirbti dienomis. Tačiau tai, kad jiems teko darbuotis tik vėlai vakarais ar naktimis, nesutrukdė užduoties atlikti laiku.

Aušros gatvėje atliktų remonto darbų vertė siekė 0,5 mln. Lt.<br>M. Patašiaus nuotr.
Aušros gatvėje atliktų remonto darbų vertė siekė 0,5 mln. Lt.<br>M. Patašiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

ELTA ir lrytas.lt inf.

Aug 12, 2013, 2:12 PM, atnaujinta Mar 2, 2018, 12:11 AM

Konkursą laimėjusios bendrovės „Kauno keliai“ darbininkai iš pradžių pašalino senąją kelio dangą, paskui ją pakeitė nauja danga, tad visą Varnių tilto nuovažą padengė naujas asfalto sluoksnis. Taip pat buvo sutvarkyti įsmukę lietaus surinkimo ir kanalizacijos šuliniai.

„Darbai čia atlikti kokybiškai ir užbaigti lauku“, - teigė Kauno miesto savivaldybės administracijos Miesto tvarkymo skyriaus vedėjo pavaduotojas Antanas Proberkas.

Kita gatvių remontininkų grupė Žaliakalnyje pradžiugino seniai remonto laukusios duobėtos Aušros gatvės gyventojus bei šia gatve važiuojančių automobilių vairuotojus. Aušros gatvėje (didžiausios Kaune Prisikėlimo bažnyčios prieigose) taip pat paklota nauja asfalto danga bei pakeisti šaligatvių borteliai. Aušros gatvėje atliktų remonto darbų vertė siekė 0,5 mln. Lt.

„Viskas atlikta kokybiškai ir laiku. Ši gatvė išties buvo prastos kokybės, todėl džiaugiamės, kad per mėnesį situacija pasikeitė iš esmės. Manau, nuo šiol vairuotojai neturės jokių priekaištų dėl Aušros gatvės būklės“, - sakė Miesto tvarkymo skyriaus vedėjo pavaduotojas A. Proberkas.

Tuo pačiu metu dar tęsiamas birželį pradėtas Vilijampolę ir Žaliakalnį jungiančio 328 metrų ilgio Varnių tilto turėklų atnaujinimas. Čia dirba konkursą laimėjusi bendrovė „Švykai“.

Varnių tilto turėklus planuojama sutvarkyti iki rugsėjo 20-osios. Sutartį su savivaldybe pasirašiusi įmonė taip pat įsipareigojo sutvarkyti ir Utenos gatvės viaduko turėklus. Atliktiems darbams bus suteikta 15 metų garantija.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.