Buvusį Panevėžio ligoninės vadovą siūloma skelbti miesto garbės piliečiu

Panevėžio miesto garbės

Daugiau nuotraukų (1)

BNS ir lrytas.lt inf.

Aug 20, 2013, 4:16 PM, atnaujinta Mar 1, 2018, 8:33 PM

„Už ilgametį ir gražų darbą, nuopelnus Panevėžio regiono sveikatos apsaugos sistemoje, už novatoriškumą, ryžtą ir drąsą diegiant naujas informacines technologijas medicinoje, už nuolatinį miesto ligoninės modernizavimą bei tinkamą personalo valdymo politiką diegiant ir pritaikant kokybės principus siūlo Česlovui Gutauskui suteikti miesto garbės piliečio vardą“, - rašoma sprendimo projekte.

Jame taip pat nurodoma, kad su šiuo pasiūlymu į savivaldybę kreipėsi buvę mediko kolegos - Panevėžio ligoninės gydytojai bei Lietuvos gydytojų sąjungos Panevėžio filialas.

Č.Gutauskas Panevėžio ligoninei vadovavo nuo 1978 metų iki šių metų liepos, kuomet pasikeitė dar keturių sveikatos priežiūros įstaigų vadovai. Remiantis Sveikatos priežiūros įstaigų įstatymu, 12 sveikatos priežiūros įstaigų buvo surengti konkursai direktoriaus pareigoms užimti, o su jų laimėtojais pasirašyta penkerių metų darbo sutartis.

Panevėžio ligoninės vadovo konkursą laimėjo ankstesnis Jonavos ligoninės vyriausiasis gydytojas Ivanas Dorošas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.