A.Zuokas neišgirdo R.Williamso, nes užsikalbėjo apie „Air Lituanica“

Į Taliną pašėlti Robbie Williamso koncerte nuvykęs vilnietis teigė renginyje matęs ir Vilniaus merą Artūrą Zuoką, kuris antradienį į Taliną vyko su oficialiu vizitu. Tačiau A.Zuokas, nors ir prisipažinęs labai mėgstantis R.Williamso dainas, sakė, kad į koncertą nespėjo, nes pritrūko laiko. Jam teko ilgai kalbėtis su Talino meru Edgaru Savisaaru apie dalyvavimą MIPIM parodoje ir Vilniaus oro linijų bendrovės „Air Lituanica“ akcijas.

A.Zuokas su E.Savisaaru (centre) ir Rygos miesto administracijos direktoriumi Juriu Radzevičumi ne kartą tarėsi, kaip paspartinti užsienio investicijas į Baltijos regioną.<br>V.Balkūno nuotr.
A.Zuokas su E.Savisaaru (centre) ir Rygos miesto administracijos direktoriumi Juriu Radzevičumi ne kartą tarėsi, kaip paspartinti užsienio investicijas į Baltijos regioną.<br>V.Balkūno nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Artūras Jančys

Aug 23, 2013, 10:57 AM, atnaujinta Mar 1, 2018, 7:10 PM

Iš Talino Vilniaus meras A.Zuokas parsivežė džiugių žinių – Estijos sostinės meras E.Savisaaras išreiškė norą įsigyti Vilniaus oro linijų bendrovės „Air Lituanica“ akcijų. Tokį pageidavimą, kaip pranešė Vilniaus miesto savivaldybė, jau yra pareiškusi Gruzijos sostinė Tbilisis.

Taline Lietuvos sostinės, Talino ir Rygos merai tarėsi kartu dalyvauti tarptautinėje nekilnojamojo turto parodoje MIPIM. Tokiu būdu tikimasi greičiau pritraukti stambių investuotojų į tris Baltijos šalis.

A.Zuokas taip pat įkasė simbolinę Baltijos kelio dalyvio plytelę Talino Rugpjūčio 20-sios aikštėje.

Antradienį Taline publika šėlo R.Williamso koncerte, nemažai gerbėjų buvo atvykusių ir iš Lietuvos.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.