Pusantro mėnesio neveiks pasienio su Baltarusija punktas, laukiama eilių

Planuojantiems keliones į Baltarusiją kurį laiką teks aplenkti Raigardo-Privalkos punktą. Nuo šių metų rugsėjo 1 d. 8 val. ryto iki spalio 15 d. 8 val. šis valstybės sienos perėjimo punktas laikinai neveiks.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Aug 23, 2013, 12:22 PM, atnaujinta Mar 1, 2018, 7:08 PM

Baltarusijos muitinės komitetas informavo Muitinės departamentą, kad Baltarusijos pusėje esančiame Privalkos pasienio kontrolės punkte tuo metu bus atliekama posto rekonstrukcija, tiesiama nauja asfalto danga, tad nevyks keleivių ir automobilių muitinis tikrinimas.

Laikinai uždarius Privalkos kelio postą, neveiks ir Lietuvos pusėje esantis Raigardo pasienio kontrolės punktas. Muitinės departamentas rekomenduoja piliečiams, ketinantiems vykti į Baltarusijos Respubliką per „Raigardas–Privalka“ valstybės sienos perėjimo punktą, atkreipti dėmesį į šiuos laikinus apribojimus važiuojant per valstybės sieną.

Rekonstruojamas pasienio punktas nėra pagrindinis kelias iš Lietuvos į Baltarusiją. Šio pasienio punkto vidutinis laidumas yra 200 krovininių automobilių per parą į vieną pusę, tačiau ir tiek automobilių gali stipriai padidinti eiles kituose trijuose pasienio su Baltarusija punktuose.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.