Pasislėpusios N.Venckienės atvaizdas – policijos įstaigose

Kauno policijos įstaigų skelbimų lentose šalia kitų pranešimų atsirado besislapstančios parlamentarės Neringos Venckienės atvaizdas. Kaip ir kituose skelbimuose apie ieškomus nusikaltėlius, šalia nuotraukos išvardyti ir jai inkriminuojami Baudžiamojo kodekso straipsniai.

Daugiau nuotraukų (1)

Nerijus Povilaitis

Aug 27, 2013, 5:14 PM, atnaujinta Mar 1, 2018, 5:26 PM

„Visų Kauno apskrities policijos komisariatų vadovai gavo šį pranešimą ir nurodymą jį paviešinti skelbimų lentose. Tai įprasta procedūra, kai ieškomas pasislėpęs, nusikaltimo padarymu įtariamas asmuo. Netrukus ši informacija turėtų būti paskelbta ir internete, viešai prieinamoje policijos ieškomų asmenų duomenų bazėje“, - lrytas.lt žurnalistui sakė vieno komisariatų vadovas.

„Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato Nusikaltimų tyrimų valdybos Asmenų paieškos skyrius ieško pasislėpusios įtariamosios pagal Lietuvos Respublikos Baudžiamojo kodekso 232 str., 245 str., 231 str. 1 d., 140 str. 1 d., 163 str., 286 str. NERINGOS VENCKIENĖS gim. 1971 05 21“, – rašoma skelbime.

Informaciniame pranešime paskelbti ir N.Venckienės paiešką vykdančių policijos pareigūnų telefonų numeriai. Asmenis, mačiusius N.Venckienę ar turinčius informacijos apie jos buvimo vietą, policija prašo paskambinti šiais telefono numeriais Kaune: 8-37-303476, 8-37-3-3412 arba 112.

Antradienį po pietų patikrinus viešai prieinamą Ieškomų asmenų, neatpažintų lavonų ir nežinomų bejėgių asmenų žinybinio registro centrinę duomenų bazę, joje duomenys apie N.Venckienės paiešką dar nebuvo paskelbti.

„Lietuvos rytas“ anksčiau pranešė, kad skandalingai pagarsėjusi bėglė, parlamentaro neliečiamybės netekusi ir įtariamąja tapusi N.Venckienė kartu su nepilnamečiu sūnumi buvo pastebėta Jungtinėse Amerikos Valstijose, Čikagoje.

Reaguodami į šį pranešimą Policijos departamento vadovai surengė spaudos konferenciją, kurioje pareiškė, kad N.Venckienės buvimo vieta policijai yra žinoma. Esą šiuo metu kontaktuojama su JAV teisėsaugininkais.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.