Z.Vaišvila negali skųsti prezidentės teismui

Vilniaus apygardos

Z.Vaišvila teigia skundu siekiantis, kad D.Grybauskaitė būtų įpareigota atsakyti į klausimus dėl jos biografijos.<br>R.Danisevičiaus nuotr.
Z.Vaišvila teigia skundu siekiantis, kad D.Grybauskaitė būtų įpareigota atsakyti į klausimus dėl jos biografijos.<br>R.Danisevičiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

BNS ir lrytas.lt inf.

Aug 28, 2013, 12:24 PM, atnaujinta Mar 1, 2018, 5:07 PM

Teismas pabrėžė, kad administracinių teismų kompetencijai nepriskiriama tirti prezidento veiklos, be to, į Z.Vaišvilos klausimus dėl D.Grybauskaitės biografijos atsakė kanceliarija.

Z.Vaišvilai iki rugsėjo 11 dienos nurodyta „pateikti patikslintą skundą ir nurodyti kaip atsakovę Respublikos Prezidento kanceliariją“, teigiama trečiadienį išplatintame teismo pranešime spaudai.

Signatarui teismas taip pat nurodė „pateikti tikslius argumentus, kodėl šiuo raštu buvo pažeista pareiškėjo teisė gauti iš Prezidentūros informaciją“.

Z.Vaišvila teigia skundu siekiantis, kad D.Grybauskaitė būtų įpareigota atsakyti į klausimus dėl jos biografijos, susijusius su priklausymu Komunistų partijai ir darbu Vilniaus aukštojoje partinėje mokykloje nuo 1983 metų iki 1990 metų birželio mėnesio.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.