Lietuvių gauja Vokietijoje tautiečiui nupjovė pirštą

Vokietijos policija sulaikė

18-metis lietuvis atostogavo Vokietijoje ir ieškojo pigios nakvynės Kelne. Gavęs kontaktų, jis pateko ir žiaurių tautiečių butą.<br>G.Gedminaitės asociatyvi nuotr.
18-metis lietuvis atostogavo Vokietijoje ir ieškojo pigios nakvynės Kelne. Gavęs kontaktų, jis pateko ir žiaurių tautiečių butą.<br>G.Gedminaitės asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

ELTA ir lrytas.lt inf.

Aug 30, 2013, 9:51 PM, atnaujinta Mar 1, 2018, 3:42 PM

Ši istorija skamba kaip siaubo filmas, tačiau yra tikra. Apie tai rašo express.de.

18-metis lietuvis atostogavo Vokietijoje ir ieškojo pigios nakvynės Kelne. Gavęs kontaktų, jis pateko ir žiaurių tautiečių butą.

Penki įtariamieji mėgino vaikiną įtraukti į savo gaują. Kai jis nesutiko, mušė jį, spardė, surišo ir užkišo burną. Kadangi vaikinas nenusileido ir po kelias valandas trukusių kankinimų, gaujos nariai nusprendė, kad jis bendradarbiauja su policija.

Tada lietuviai nutempė jauną vyrą į vonios kambarį ir valandą laiko mėgino nupjauti jam dešinės rankos mažąjį pirštą. Kai tai pavyko, išmetė jį į klozetą.

Krauju apsipylusią savo auką lietuviai galiausiai paliko likimo valiai. Kai jie išėjo iš buto, šis paspruko, sužalotą pirštą apsivyniojęs nosine.

Policija jau seniai sekė gaują, kuri specializavosi vogti į automobilius įmontuotą navigacinę įrangą. Lietuvių bute pareigūnai aptiko instrukciją lietuvių kalba, kurioje smulkiai paaiškinta, kaip įsilaužti į įvairių modelių automobilius ir pavogti navigaciją.

Nukentėjusiam lietuviui papasakojus apie gaujos narių pokalbius, policija Kelno šiaurės vakarinėje dalyje aptiko lapais dengtą slėptuvę, kurioje buvo paslėpta navigacinė įranga ir įrankiai. Vien tik pernai gaujos grobio vertė siekė 4 mln. eurų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.