D.Grybauskaitė: „Iš V.Žirinovskio grasinimų galime pasijuokti“

Prezidentė Dalia Grybauskaitė

Prezidentė teigia, kad iš skandalingo Rusijos politiko V.Žirinovskio grasinimų Baltijoms šalims galima pasijuokti.<br>J.Stacevičiaus nuotr.
Prezidentė teigia, kad iš skandalingo Rusijos politiko V.Žirinovskio grasinimų Baltijoms šalims galima pasijuokti.<br>J.Stacevičiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

BNS ir lrytas.lt inf.

Sep 6, 2013, 5:46 PM, atnaujinta Mar 1, 2018, 12:45 PM

„Vertinu kaip neatsakingą bravūrą, nes kaip niekada Lietuva yra saugi būtent todėl, kad jau esame devynerius metus NATO nariai, o svarbiausia, kad turime realiai pagrįstus sukurtus gynybos planus Baltijos šalims, turime ir oro policijos misiją.

Taigi manau, kad (...) galbūt truputį pasijuokti galime, o nuogąstauti, nerimauti - ne“, - žurnalistams penktadienį sakė Lietuvos vadovė.

V.Žirinovskis šią savaitę pažėrė grasinimų Baltijos valstybėms. Pasak jo, išdrįsusios pritarti Vakarų įsiveržimui į Siriją Baltijos valstybės bus okupuotos ar sunaikintos.

NATO generalinis sekretorius Andersas Foghas Rasmussenas penktadienį paragino Rusijos valdžią atsiriboti nuo V.Žirinovskio grasinimų Baltijoms šalims.

Lietuvos užsienio reikalų ministras Linas Linkevičius ketvirtadienį teigė nenorįs komentuoti pareiškimų, kurių kai kurie yra prasilenkiantys su sveiku protu.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.