E.Vareikis pirmą darbo dieną Seime nepasirodė

Į skandalą įklimpęs Seimo konservatorių frakcijos narys Egidijus Vareikis pirmąją Seimo rudens sesijos dieną darbe nepasirodė. Giedant Lietuvos himną jo vieta liko tuščia.

Ar šalins E.Vareikį iš savo frakcijos, jei šis savo noru nepasitrauks iš Seimo, konservatoriai aiškiai neatsako.<br>D.Umbraso nuotr.
Ar šalins E.Vareikį iš savo frakcijos, jei šis savo noru nepasitrauks iš Seimo, konservatoriai aiškiai neatsako.<br>D.Umbraso nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Martynas Čerkauskas

2013-09-10 11:19, atnaujinta 2018-02-22 09:23

Seimo nario artimieji teigia, kad šiuo metu parlamentaru rūpinasi specialistai. Jo mobilusis telefonas vis dar išjungtas, o padėjėjai Seime apie politiko likimą nieko nežino.

Tėvynės sąjungos lyderiai iškart po to, kai E.Vareikis buvo pastebėtas girtas Vilniaus oro uoste, pareiškė, kad jis turėtų pasitraukti iš Seimo, nes daro gėdą parlamentui ir Tėvynės sąjungos frakcijai.

Ar šalins E.Vareikį iš savo frakcijos, jei šis savo noru nepasitrauks iš Seimo, konservatoriai aiškiai neatsako.

„Kai specialistai leis, tada mes, matyt, turėsime pasikalbėti, ar tikrai turint tokių priklausomybės bėdų pats tinkamiausias darbas yra dirbti Seime, kur darbas yra viešas. Manau, kad rasime tinkamiausius sprendimus“, - antradienį žurnalistams tvirtino Tėvynės sąjungos lyderis Andrius Kubilius.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.