K.Betingis rado naują darbo vietą

Buvęs Kauno apygardos vyriausiasis prokuroras Kęstutis Betingis, kuriuo visomis išgalėmis stengėsi atsikratyti generalinis prokuroras Darius Valys, neilgai buvo be užsiėmimo — teisininkas dirbs advokatu Kaune.

K.Betingis tapo advokato G.Černiausko kolega.<br>lrytas.lt archyvo nuotrauka
K.Betingis tapo advokato G.Černiausko kolega.<br>lrytas.lt archyvo nuotrauka
Daugiau nuotraukų (1)

Arūnas Karaliūnas

Sep 10, 2013, 4:28 PM, atnaujinta Feb 22, 2018, 8:53 AM

K.Betingis prisijungė prie advokatų profesinės bendrijos „Černiauskas ir partneriai“, kurios vyriausiasis partneris Gintaras Černiauskas gynė vadinamųjų pedofilijos medžiotojų taikiklyje atsidūrusią Laimutę Stankūnaitę.

„Profesionalus, gerbiamas ir žinomas teisininkas, kurį savo gretose norėtų matyti daugelis didžiųjų advokatų kontorų. Džiaugiamės, kad jis pasirinko mūsų pasiūlymą“, — apie K.Betingį kalbėjo G.Černiauskas.

Vienas geriausiai žinomų šalies advokatų K.Betingį pažįsta nuo tų laikų, kai šis dar dirbo Generalinėje prokuratūroje, tačiau jų niekada nesiejo jokie asmeniniai ryšiai.

G.Černiauskas spėjo, kad K.Betingis daugiau dirbs su baudžiamosiomis bylomis, mat jis yra itin patyręs šios srities specialistas.

„Baigiami tvarkyti įdarbinimo formalumai, o darbo vieta kolegai jau paruošta“, — pranešė G.Černiauskas.

K.Betingio kadencija Kauno apygardos vyriausiojo prokuroro poste baigėsi šių metų vasaros pradžioje.

Jis dalyvavo konkurse ir jame pasirodė geriausiai tarp visų kandidatų, tačiau generalinis prokuroras D.Valys numojo ranka į atrankos komisijos nuomonę ir paskelbė naują konkursą.

Antrajame konkurse K.Betingis vėl dalyvavo, tačiau pasitraukė iš kovos jam nesibaigus, nes suprato, kad D.Valys jokiomis aplinkybėmis nepaskirs drąsiai savo nuomonę reiškiančio prokuroro į svarbų postą.

Trečiąkart paskelbto konkurso nugalėtoju komisija pripažino Kauno apygardos prokurorą Darių Valkavičių, tačiau D.Valys delsia ir jį paskirti šios prokuratūros vadovu.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.