Paaiškėjo, kodėl artimieji negalėjo rasti E.Vareikio

Kelias dienas Kopenhagos oro uoste klaidžiojusio Seimo nario Egidijaus Vareikio niekas negalėjo rasti, nes jis pametė savo tarnybinį mobilųjį telefoną.

Artimieji su E.Vareikiu negalėjo susisiekti, nes jis pametė tarnybinį mobilųjį telefoną.<br>D.Umbraso nuotr.
Artimieji su E.Vareikiu negalėjo susisiekti, nes jis pametė tarnybinį mobilųjį telefoną.<br>D.Umbraso nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Martynas Čerkauskas

Sep 10, 2013, 1:19 PM, atnaujinta Feb 22, 2018, 9:06 AM

Seimo nario artimieji, kolegos ir žurnalistai veltui bandė prisiskambinti Seimo nariui, nes jo telefonas geras tris dienas buvo išjungtas. Iš pradžių buvo manyta, kad telefonas išsikrovė arba, kad vengdamas dėmesio politikas jį pats išjungė.

„Grįžęs į Lietuvą Seimo narys mums pranešė, kad jo telefonas yra dingęs“, - portalui lrytas.lt patvirtino Seimo kancleris Jonas Milerius. Telefono dingimo aplinkybės Seimo kanceliarijai nėra aiškios.

Kancleris teigė, kad paskutinį kartą E.Vareikis telefonu kalbėjosi su savo dukra. Jai tėvas iš Kopenhagos paskambino rugsėjo antros dienos (pirmadienio) vakarą, 20 val. 33 minutės. Po to ryšys su politiku nutrūko.

Jis buvo aptiktas po beveik trijų parų, po to, kai murziną oro uoste klaidžiojantį E.Vareikį pastebėjo portalo lrytas.lt skaitytojai.

Spėjama, kad mobilųjį telefoną oro uoste E.Vareikis tiesiog pametė. Jis žmonių buvo pastebėtas be rankinio bagažo, nors iš Vilniaus išvyko su nedideliu lagaminu.

J.Milerius antradienį negalėjo pasakyti, kokio modelio telefoną pametė E.Vareikis. Dauguma Seimo narių kadencijos pradžioje gavo „Samsung“ modelio aparatus.

Seimo nariams suteikti mobilieji telefonai pagal sutartį priklauso ryšio paslaugas Seimui teikiančiai „Omnitel“.

„Dar negaliu tiksliai pasakyti, kaip bus šiuo atveju, bet panašiomis aplinkybėmis anksčiau Seimo nariai turėdavo pirkti naują telefoną už savo pinigus“, - teigė J.Milerius.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.