Lrytas.lt skaitytojams – unikali galimybė gyvai stebėti Dalai Lamos vizitą Lietuvoje

Rugsėjo 11-ąją Tibeto dvasinis lyderis Dalai Lama atvyko į Lietuvą. Naujienų portalas lrytas.lt savo skaitytojams suteikia išskirtinę galimybę žiūrėti gyvai Dalai Lamos vizitą Lietuvoje: bus transliuojamos Jo Šventenybės paskaitos iš Vilniaus Rotušės bei „Siemens” arenos, tiesiogiai rodomas smėlio Mandalos griovimo ritualas. „Lietuvos ryto” televizija bei naujienų portalas lrytas.lt taip pat rodys išskirtinį pokalbį su Dalai Lama.

Penktadienį, rugsėjo 13 dieną, 12.30 val. lrytas.lt lankytojai turės išskirtinę galimybę išgirsti Dalai Lamos paskaitą „Kelias į taiką ir laimę globalioje visuomenėje“, kuri bus transliuojama tiesiogiai iš „Siemens” arenos Vilniuje.<br>D.Umbraso nuotr.
Penktadienį, rugsėjo 13 dieną, 12.30 val. lrytas.lt lankytojai turės išskirtinę galimybę išgirsti Dalai Lamos paskaitą „Kelias į taiką ir laimę globalioje visuomenėje“, kuri bus transliuojama tiesiogiai iš „Siemens” arenos Vilniuje.<br>D.Umbraso nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Sep 11, 2013, 9:22 PM, atnaujinta Feb 22, 2018, 7:30 AM

„Pastaruoju metu portale lrytas.lt naujienų apie Tibetą kur kas daugiau nei įprasta. Tai susiję su Tibeto dvasinio lyderio Dalai Lamos vizitu Lietuvoje. Galiu patikinti – Jo Šventenybei išvykus iš Lietuvos skaitytojams pateiksime ir daugiau įdomių straipsnių, foto ir vaizdo medžiagos apie Rytų šalis.

Mūsų redakcijoje dirba puikiai šią temą išmanantys žurnalistai – Raimondas Dikčius ir Goda Juocevičiūtė, kurie neseniai išleido knygą „Drakono alsavimas: Honkongas, Kinija, Tibetas“, – sako vyriausiasis naujienų portalo lrytas.lt redaktorius Liudas Dapkus.

Jau rytoj, rugsėjo 12-ąją, 13 valandą naujienų portale lrytas.lt – tiesioginė transliacija iš Vilniaus Rotušės, kur Jo Šventenybė skaitys paskaitą „Socialiniai, ekologiniai ir moraliniai iššūkiai moderniame pasaulyje“.

Iškart po paskaitos, 14.30 val. Dalai Lama Užupyje esančiame Tibeto skvere iškilmingai atidengs skulptūrą „Mandala“. Renginio metu taip pat įvyks smėlio Mandalos griovimo ritualas. Visa tai taip pat tiesiogiai naujienų portale lrytas.lt.

Penktadienį, rugsėjo tryliktąją, 12.30 val. lrytas.lt lankytojai turės išskirtinę galimybę išgirsti Dalai Lamos paskaitą „Kelias į taiką ir laimę globalioje visuomenėje“, kuri bus transliuojama tiesiogiai iš „Siemens” arenos Vilniuje.

Šį sekmadienį, rugsėjo 15-ąją, 21.20 val. „Lietuvos ryto“ televizijos eteryje – vienintelis pokalbis su į Lietuvą atvykstančiu Tibeto dvasiniu lyderiu Dalai Lama. Čia žiūrovų laukia staigmena – Nobelio taikos premijos laureatą kalbins vaikai – pirmokė Milda ir penktokas Emilis. Tibeto dvasinio vadovo pokalbį su vaikais moderuos „Lietuvos ryto“ televizijos naujienų reporterė Monika Petkevičiūtė.

Specialią laidą „Pokalbis su Jo Šventenybe Dalai Lama XIV“ transliuos „Lietuvos ryto“ televizija ir naujienų portalas lrytas.lt.

Paskutinį kartą Dalai Lama Lietuvoje viešėjo prieš dvylika metų – 2001-aisiais, o pirmą kartą lankėsi 1991 m. Tai bus jau trečiasis Nobelio taikos premijos laureato vizitas Lietuvoje.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.