Politika keičia net dzūkų charakterį

Su melu nuvažiuosi, bet atgal negrįši. Melo ilgos ausys, trumpos kojos. Šykštuolis moka du kartus. Bet kurią iš šių patarlių galima pritaikyti Seimo nariui G.Jakavoniui, kuris Alytaus policijoje sumokėjo 200 litų baudą už tai, kad viršijo greitį kovo mėnesį.

Daugiau nuotraukų (1)

Artūras Jančys

Sep 11, 2013, 7:58 AM, atnaujinta Feb 22, 2018, 8:29 AM

Iš pradžių šis „darbietis”, pasinaudodamas tuo, kad pažeidimą įamžinusi nuotrauka buvo neryški, suvertė bėdą žmonai Nijolei – esą automobilį vairavo ji.

Moteris nesiginčijo ir sumokėjo 50 litų baudą. Sutikite, daugelis vyrų galėtų tik pavydėti tokios sutuoktinės! Tačiau istorija tuo nesibaigė.

Atkaklūs Alytaus apskrities pareigūnai pradėjo tikrinti Varėnos policininkų dokumentus ir, atidžiau pažvelgę į nuotrauką, pamatė, jog prie vairo sėdi vyras.

Seimo nario žmona važinėja su „kažkokiu vyru” ir dar baudą už jį sumoka? Labai įtartina.

Taigi po kelių mėnesių ir G.Jakavoniui pagaliau prabudo vyriškas orumas – jis prisipažino pats sėdėjęs prie vairo. Aiškino, jog buvo užmiršęs, kas vairavo.

Nieko nuostabaus, juk šis politikas Seime atstovauja partijai, kurios nariams būdingas užmaršumas. Net prokurorų spaudžiami 3 žymūs „darbiečių” veikėjai niekaip neprisiminė, kaip iš partijos kasos ir į ją plūdo milijonai.

Bet tai buvo milijonai. O vargšelis G.Jakavonis bandė išsukti uodegą nenorėdamas prarasti tik šimto kito litų.

Dėl to pavasarinio nuotykio parlamentaro dar laukia nemalonumai Etikos ir procedūrų komisijoje. Tiesa, joje daug saviškių – nebaisu. Tačiau kaip dzūkas G.Jakavonis pažvelgs į akis kitiems dzūkams? Juk šios išdidžios genties vyrai laiko negarbe prisidirbus slėptis žmonai už nugaros.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.