D.Žeimytė: „Interviu apie Dalai Lamą ir pati intensyviai ruošiuosi“

Sekmadienį, rugsėjo 15 dieną, 21 val. 20 min. „Lietuvos ryto“ televizijos eteryje speciali laida – „Pokalbis su Jo Šventenybe Dalai Lama XIV“.

Sekmadienį „Lietuvos ryto“ televizijos eteryje speciali laida – „Pokalbis su Jo Šventenybe Dalai Lama XIV“.<br>J.Stacevičiaus nuotr.
Sekmadienį „Lietuvos ryto“ televizijos eteryje speciali laida – „Pokalbis su Jo Šventenybe Dalai Lama XIV“.<br>J.Stacevičiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Sep 12, 2013, 12:04 PM, atnaujinta Feb 22, 2018, 7:07 AM

Televizijos atstovai į galimybę surengti ir transliuoti išskirtinį pokalbį su vienu didžiausių pasaulio moralinių autoritetų pasaulyje pažvelgė itin kūrybiškai – interviu iš Tibeto dvasinio lyderio ims vaikai.

Apie tai, kaip prieš vieną didžiausių gyvenimo nuotykių jaučiasi pirmokė Milda ir penktokas Emilis papasakos jie patys – jau šiandien, ketvirtadienį, 18.25 val. vaikai svečiuosis „Lietuvos ryto“ televizijos laidoje „Lietuva tiesiogiai“.

Aktualių pokalbių laidos vedėja Daiva Žeimytė susitikimui su mažaisiais laidos svečiais pradėjo ruoštis dar vakar – iškart po „Lietuva tiesiogiai“ transliacijos.

„Pirmą kartą studijoje svečiuosis tokie jauni žmonės. Man tai – įdomus ir intriguojantis iššūkis, todėl nekantriai laukiu šio vakaro transliacijos. Vaikams filmavimo kameros – ne naujiena, tad nuoširdžiai tikiu, kad Milda ir Emilis laidoje pasirodys puikiai. Ne mažiau įdomu, kaip jiems seksis pokalbis su Dalai Lama, bet kažkodėl nujaučiu, kad jie jaudinasi mažiau, nei bet koks patyręs žurnalistas“, – apie ypatingus laidos svečius kalba D.Žeimytė.

Trečioji „Lietuva tiesiogiai“ laidos viešnia – Dalai Lamos vizitą Lietuvoje organizuojanti Rūta Norkutė. Moteris papasakos apie Jo Šventenybės skleidžiamų idėjų reikšmę bei kokią įtaką Dalai Lamos vizitas gali turėti Lietuvai.

„Tiesa, įdomus sutapimas, – šį vakarą Milda ir Emilis taps mano laidos svečiais, o jau sekmadienį stos į mano atstovaujamą, žurnalistų, pusę. Galbūt kuris nors jų ateityje iš tikrųjų pasirinks žurnalistikos studijas ar užims žinių vedėjo pareigas?“ – šypsosi aktualių pokalbių laidos „Lietuva tiesiogiai“ vedėja ir ypatingą transliaciją su jaunaisiais laidos svečiais kviečia įsijungti jau šiandien, ketvirtadienį, 18.25 val. „Lietuvos ryto“ televizijos eteryje.

Aktualių pokalbių laida „Lietuva tiesiogiai“ – pirmadieniais–ketvirtadieniais 18.25 val. „Lietuvos ryto“ televizijos eteryje.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.