L.Stankūnaitės tėvas pardavinėja dukros interviu

Laimutės Stankūnaitės tėvas Stasys Stankūnas sugalvojo, kaip padėti iš Lietuvos išvykusiai dukrai bei anūkei. Jis siūlo už 10 tūkst. litų parduoti išskirtinį moters interviu.

Pareigūnai teigė, jog L.Stankūnaitė su dukra gyvena saugiai ir patogiai.<br>M.Patašiaus nuotr.
Pareigūnai teigė, jog L.Stankūnaitė su dukra gyvena saugiai ir patogiai.<br>M.Patašiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Sep 17, 2013, 6:55 PM, atnaujinta Feb 22, 2018, 2:39 AM

Gautus pinigus S.Stankūnas skirtų svetur naują gyvenimą pradedančiai dukteriai, praneša LNK televizijos laida „Labas vakaras, Lietuva“.

Policijos pareigūnus stebina teiginiai esą moteris užsienyje vargsta. Iš L.Stankūnaitės jie skundų teigė negavę.

„Jai reikia gyvenimo pradžiai. Jai dabar nepavydėtinos sąlygos. Aš negaliu telefonu per daug aiškinti, patys suprantate. Sąlygos tokios - aš savo interviu duosiu, kalba eina apie 5 tūkst. litų, o jei kartu su dukra - 10 tūkst. litų. Jeigu tinka, prašau, mes toliau derinam, jei netinka, reiškia netinka.

Vien dėl to tai daroma, kad truputį pagerintume jos padėtį. Patys žinote, gyvenimo pradžiai, išėjus iš tokio kalėjimo, ką reiškia viską pradėti nuo nulio“, - aiškino S.Stankūnas. Jis neslėpė pinigus norintis gauti grynais.

Vyras tikino, jog dukrai trūksta pinigų, visus, kuriuos turėjo, jau išleido advokatų paslaugoms apmokėti. S.Stankūnas pinigus pageidavo gauti grynaisiais.

S.Stankūno sumanymas uždirbti pinigų, kurių neva reikia užsienyje skurstančiai dukteriai ir anūkei, nustebino pareigūnus. Jie teigė, jog L.Stankūnaitė su dukra gyvena saugiai ir patogiai.

„Mes negalime komentuoti, ar jos yra išvykusios, ar ne, nes vykdomos apsaugos priemonės, jos yra ne viešo pobūdžio, todėl komentarų ta tema neteikiame. Bet nuo tada, kai jos buvo įtrauktos į apsaugos programą, jų gyvenimo sąlygos buvo geros ir jos iki šiol yra geros. Nusiskundimų iš jų nėra“, - teigė Kriminalinės policijos biuro viršininko pavaduotojas Artūras Bazys.

Tą patį tvirtino ir premjeras Algirdas Butkevičius: „Kur jos gyvena, nežinau, bet žinau tai, kad ji ir dukra yra išvykusios, joms garantuotos geros gyvenimo sąlygos, jomis rūpinamasi.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.