Premjeras: „L.Stankūnaitės ir dukters gyvenimo sąlygos yra labai geros“

Į užsienį išvykusios valstybės saugomos Laimutės Stankūnaitės ir jos mažametės dukters gyvenimo sąlygos yra labai geros, sako premjeras Algirdas Butkevičius.

L.Stankūnaitė su devynmete dukra išvyko gyventi į užsienį.<br>M.Patašiaus nuotr.
L.Stankūnaitė su devynmete dukra išvyko gyventi į užsienį.<br>M.Patašiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

ELTA ir lrytas.lt inf.

Sep 17, 2013, 4:46 PM, atnaujinta Feb 22, 2018, 2:50 AM

„Kokiomis sąlygos ir kur gyvena - nežinau, tiktai žinau, kad jai yra garantuotos sąlygos dėl išvykimo ir jinai yra išvykusi, ja yra rūpinamasi ir sąlygos, kiek aš turiu informacijos, yra labai geros“, - antradienį žurnalistams sakė Vyriausybės vadovas.

Kalbėdamas apie finansines sąlygas, premjeras teigė, kad kiekvienas jas supranta kitaip, bet išreiškė tikįs, kad „tos gyvenimo sąlygos, kurios turi būti užtikrintos, yra užtikrintos“. A.Butkevičius sakė negalįs atsakyti, ar L.Stankūnaitė dirba.

L.Stankūnaitė su devynmete dukra išvyko gyventi į užsienį, apie tai pirmasis pranešė dienraštis „Lietuvos rytas“. Moteris perduota vienos užsienio valstybės specialiosios apsaugos darbuotojų žiniai. Kokia tai šalis - Lietuvos ir priimančios valstybės paslaptis. Moteris ir dukra gyvens pakeitusios tapatybę.

L.Stankūnaitė teigė išvykstanti, kai visos Lietuvos teisinės institucijos patvirtino jos, mirusio Andriaus Ūso ir kitų aukų nekaltumą, o valstybė pasirūpino, kad ji su dukra galėtų pradėti saugų normalų gyvenimą svetimoje šalyje.

Antradienio popietę Vilniaus Simono Daukanto aikštėje Tiesos judėjimas surengė pilietinio meno akciją „Neužmiršim, nesitrauksim!“, kuria paminėjo 2012 m. gegužės 17 d. vykusį Garliavos šturmą.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.