JAV politikai domisi Rusijos spaudimu Lietuvai

Jungtinėse Valstijose viešintis

Lietuvos ir ES pareigūnai reikalauja Rusijos nutraukti praeitą savaitę įvestą griežtą patikrą lietuviškoms prekėms ir vežėjams.<br>R.Neverbicko asociatyvi nuotr.
Lietuvos ir ES pareigūnai reikalauja Rusijos nutraukti praeitą savaitę įvestą griežtą patikrą lietuviškoms prekėms ir vežėjams.<br>R.Neverbicko asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

BNS ir lrytas.lt inf.

Sep 19, 2013, 9:57 AM, atnaujinta Feb 22, 2018, 1:26 AM

Tai parlamento vadovas sakė po susitikimo su senatoriumi Richardu Durbinu, Kongreso nariais Johnu Shimkumi ir Adamu Shiffu.

„Visi be išimties teiravosi apie spaudimą iš Rusijos pusės, kurį pastaruoju metu patiria tiek Lietuva, tiek ir narystės Europos Sąjungoje (ES) siekiančios Rytų valstybės“, - pranešime spaudai teigė V.Gedvilas.

„Paminėjau, jog reagavo ne tik mūsų šalies vadovai ir institucijos, tačiau ir Europos Komisija. Tikiuosi, kad šios bendros pastangos duos vaisių – ir kaip galima greičiau“, - teigė V.Gedvilas.

Lietuvos ir ES pareigūnai reikalauja Rusijos nutraukti praeitą savaitę įvestą griežtą patikrą lietuviškoms prekėms ir vežėjams, tačiau teigia kol kas nesulaukiantys atsakymų iš Rusijos pusės.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.