L.Graužinienė egzaminuos savo ministrus, o netinkamus pakeis

Laikinoji Darbo partijos vadovė Loreta Graužinienė iki trečiadienio lauks informacijos apie partijos deleguotų ministrų darbo rezultatus ir po to spręs, ar jie galės toliau likti savo postuose. Apie tai pirmadienį pranešė naujoji partijos vadovė Seimo pirmininkė L.Graužinienė.

Daugiausiai šansų netekti posto turi ministrė A.Pabedinskienė.<br>R.Danisevičiaus nuotr.
Daugiausiai šansų netekti posto turi ministrė A.Pabedinskienė.<br>R.Danisevičiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Martynas Čerkauskas

Oct 14, 2013, 2:59 PM, atnaujinta Feb 21, 2018, 4:42 AM

Teigiama, kad „darbiečiai“ yra nepatenkinti pačių pasiūlytos socialinės apsaugos ir darbo ministrės Algimantos Pabedinskienės veikla. Ją norima pakeisti dar šiais metais nelaukiant Lietuvos pirmininkavimo Europos Sąjungos Tarybai pabaigos. Kritikos strėlės lekia ir į švietimo ir mokslo ministrą Dainių Pavalkį.

Apie ministrų pakeitimus „darbiečiai“ diskutuoja jau ne pirmą mėnesį. Esą jie netinkamai dirba, per menkai atstovauja partijos interesus.

„Buvo paprašyta ministrų pateikti nuveiktus darbus, o taip pat pranešti, kurios užduotys buvo neatliktos, pateikti priežastis, kodėl tai vėluojama padaryti. Iki trečiadienio jie turi savo darbą pristatyti, ką jie nuveikė, ir tada spręsime. Emocijomis aš tikrai nesivadovausiu„, - kalbėjo L.Graužinienė.

Premjeras Algirdas Butkevičius sako, kad sprendimus dėl Darbo partijos deleguotų ministrų pirmiausia turėtų priimti pati partija. Jis negalėjo nieko blogo pasakyti apie daugiausiai kritikos sulaukiančią ministrę A.Pabedinskienę.

„Ji yra labai iniciatyvi, labai stengiasi, labai kruopšti ir, manau, kad ji įgijo jau nemažai įgūdžių“, - sakė premjeras.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.