Baltarusija dar nenusprendė, ar dalyvaus Rytų partnerystės susitikime

Baltarusijos užsienio reikalų

Lietuva Baltarusijai ir kitoms Rytų partnerystės šalims įteikė kvietimus dalyvauti Rytų partnerystės susitikime.<br>T.Bauro nuotrauka iš archyvo
Lietuva Baltarusijai ir kitoms Rytų partnerystės šalims įteikė kvietimus dalyvauti Rytų partnerystės susitikime.<br>T.Bauro nuotrauka iš archyvo
Daugiau nuotraukų (1)

ELTA ir lrytas.lt inf.

2013-10-16 13:53, atnaujinta 2018-02-21 03:04

„Patvirtiname gavę oficialų kvietimą į Rytų partnerystės susitikimą, kuris vyks Vilniuje. Kvietimas savo forma ir įteikimo procedūra nesiskiria nuo kvietimų, kurie buvo įteikti kitoms Rytų partnerystės šalims. Mums tai principo reikalas, nes Baltarusija visuomet tikėjo, kad reikia vienodo požiūrio į bendradarbiavimą Rytų partnerystėje. Dabar Baltarusijos dalyvavimo artėjančiame Rytų partnerystės susitikime klausimas yra valstybės vadovo kompetencijoje“, - pabrėžė ministerijos atstovas Andrejus Savinychas.

Lietuva Baltarusijai ir kitoms Rytų partnerystės šalims įteikė kvietimus dalyvauti Rytų partnerystės susitikime. Susitikimas vyks Vilniuje lapkričio 28-29 dienomis.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.