Etikos klausimai rūpėjo vos keliems Seimo nariams

Trečiadienį planuotas Seimo etikos

Į posėdį atvyko vos keli Seimo nariai. Tarp jų - pirmininkas V.Stundys.<br>T.Bauro nuotrauka iš archyvo
Į posėdį atvyko vos keli Seimo nariai. Tarp jų - pirmininkas V.Stundys.<br>T.Bauro nuotrauka iš archyvo
Daugiau nuotraukų (1)

BNS ir lrytas.lt inf.

Oct 16, 2013, 2:37 PM, atnaujinta Feb 21, 2018, 3:04 AM

Iš 15 komisijos narių į posėdį atėjo tik penki nariai - komisijos pirmininkas konservatorius Valentinas Stundys bei jo frakcijos kolega Vytautas Juozapaitis, liberalė Dalia Teišerskytė, socialdemokratas Edvardas Žakaris bei Seimo narių Mišrios grupės atstovas Povilas Urbšys.

Keliomis minutėmis vėluodamas, kai jau buvo konstatuota, jog posėdis neįvyko, atėjo ir konservatorius Stasys Šedbaras, o posėdžio pradžioje pasirodęs „darbietis“ Mečislovas Zasčiurinskas informavo turintis eiti į kitą renginį.

Posėdyje nedalyvavo socialdemokratai Orinta Leiputė bei Andrius Palionis, „darbiečiai“ Viktoras Fiodorovas, Valdas Skarbalius, Darius Ulickas, „tvarkietis“ Petras Gražulis, Lietuvos lenkų rinkimų akcijos atstovas Leonardas Talmontas, „Drąsos kelio“ frakcijos atstovas Povilas Gylys.

Į posėdį susirinkę penki parlamentarai nusprendė kreiptis į Seimo valdyba atkreipdami dėmesį, kad darbo metu rengiami renginiai trukdo nuolatinei parlamento struktūrinių padalinių veiklai.

Trečiadienį Seime tuo pačiu metu kaip EPK posėdis prasidėjo ir Tarpparlamentinė Europos Sąjungos ekonomikos ir finansų valdysenos konferencija.

Taip pat vyksta konferencija kultūros klausimais, diskusija dėl tiesioginių merų rinkimų, dar viena diskusija dėl Pirmojo Baltijos kanalo paskleisto šmeižto apie Sausio 13-ąją.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.