A.Butkevičius žada dažniau susitikinėti su L.Graužiniene

Ketvirtadienį su Seimo pirmininke

A.Butkevičius su Seimo pirmininke turėtų susitikti ir ryte, ir vakare.<br>J.Stacevičiaus nuotrauka iš archyvo
A.Butkevičius su Seimo pirmininke turėtų susitikti ir ryte, ir vakare.<br>J.Stacevičiaus nuotrauka iš archyvo
Daugiau nuotraukų (1)

BNS ir lrytas.lt inf.

Oct 17, 2013, 4:17 PM, atnaujinta Feb 21, 2018, 2:06 AM

„Esame sutarę, kad kiekvieną ketvirtadienį susitiksime ir aptarsime svarbius klausimus, svarstomus Vyriausybėje ir Seime. Aš manau, kad mes tos tradicijos laikysimės. Taip pat sutarta, kad operatyviai pasikeisime informacija, jeigu matome tam būtinumą, ne tik ketvirtadieniais, bet ir rytais ar vakarais, kada tik reikės susiskambinsime. Sutarėme, kad turime dirbti labai stipriai, vieningai ir siekti kuo geresnių rezultatų“,- po susitikimo su naująja Seimo Pirmininke L.Graužiniene žurnalistams sakė A.Butkevičius.

Nauju bendravimo formatu pasidžiaugė ir L.Graužinienė. „Labai greitai su premjeru galima apsikeisti turima informacija, tai yra labai svarbu. Mes kalbame apie biudžetą, energetinius projektus ir einamuosius klausimus, kurie reikalauja labai greitų sprendimų, negali būti užvilkinti. Labai džiaugiuosi, kad visais klausimais mes su premjeru sutariame ir tikiuosi, kad artimiausiu metu, taip pat tvirtinant biudžetą, bendras darbas duos gerų rezultatų“,- tikisi L.Graužinienė.

Atsakydama į žurnalistų klausimus, Seimo pirmininkė sakė, kad apie deleguotų į Vyriausybę „darbiečių“ ministrų darbą nebuvo kalbama. „Tai nėra šios dienos aptarimo klausimas. Mes su premjeru kalbėjome apie konstruktyvų ir vieningą Vyriausybės ir Seimo darbą“,- sakė L.Graužinienė.

Pasak jos, su premjeru buvo kalbama ir apie atominės elektrinės klausimą.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„Lietuva tiesiogiai“: koks svarbiausias O. Scholzo vizito tikslas?