Seimo narė A.Bilotaitė – mėgstama kelių policijos žuvelė

Ketvirtadienį prieš pietus autostradoje prie Vievio kelių policijos pareigūnai sustabdė Seimo narės Agnės Bilotaitės automobilį. Prie vairo sėdėjo pati parlamentarė.

Aktyvūs klaipėdiečiai užfiksavo A.Bilotaitę nusižengimo vietoje. Nuo tada parlamentarės automobilį pažįsta daugelis.
Aktyvūs klaipėdiečiai užfiksavo A.Bilotaitę nusižengimo vietoje. Nuo tada parlamentarės automobilį pažįsta daugelis.
Daugiau nuotraukų (1)

Sigita Purytė

Oct 17, 2013, 2:08 PM, atnaujinta Feb 21, 2018, 2:15 AM

Pareigūnai neturėjo greičio matuoklio. „Vizualiai atrodė, kad automobilis važiavo greitai. Bet pažeidimų ji nepadarė, pažeidimų nenustatyta“, – aiškino Lietuvos kelių policijos tarnybos specialistė Daiva Žilinskė.

Seimo narė patvirtino, kad kelyje Vilnius–Kaunas buvo sustabdyta policijos. „Patikrino mano dokumentus. Viskas buvo gerai ir tiek. Būna man dažnai autostrada važiuojant. Sustabdo pareigūnai ir patikrina dokumentus“, – telefonu, sustojusi pakelėje, aiškino tautos atstovė.

Su dviem jaunomis moterimis parlamentarė ketvirtadienį apie pietus važiavo į Klaipėdą. Jos vyšninės spalvos automobilį „Opel“ degalinėje netoli Vievio pastebėjo lrytas.lt žurnalistai. Vėliau jie matė, kaip tas pats automobilis autostradoje stovėjo prie policijos ekipažo.

Kalbėdama telefonu parlamentarė nesistebėjo, kad viešai yra žinoma ne tik jos automobilio markė ar spalva, bet ir automobilio numeriai – jie buvo paviešinti internete. „Mane jau buvo paskundę (žurnalistams. – Red.)“, – neslėpė Seimo narė.

Šių metų vasarį gyventojai nufilmavo, kaip A.Bilotaitė prie Klaipėdos savivaldybės pastatė automobilį neleistinoje vietoje.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.