V.Romanovas Maskvoje – kaip inkstas taukuose

Prabangus, bet seniai tuščias namas Kaune. Miglota Žalgirio futbolo stadiono ir Sporto rūmų ateitis. Politiniai bendražygiai išsilakstę, o kreditoriai – pritvinkę pykčio. Toks yra kadaise žinomo bankininko Vladimiro Romanovo palikimas Lietuvoje.

Buvęs bankininkas puikiai jaučiasi, nepraleidžia CSKA varžybų ir mielai bendrauja su Rusijos žurnalistais.<br>Archyvo nuotr.
Buvęs bankininkas puikiai jaučiasi, nepraleidžia CSKA varžybų ir mielai bendrauja su Rusijos žurnalistais.<br>Archyvo nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Oct 20, 2013, 11:03 PM, atnaujinta Feb 21, 2018, 12:10 AM

Jau penkis mėnesius apie šį savo padėtimi visuomenėje ir turtais nevengusį girtis verslininką girdime tik gandus. V.Romanovas, skirtingai nei nuo teisėsaugos besislapstanti Neringa Venckienė, laiškų Lietuvai nerašo. Tarptautinę bėglio paiešką paskelbę prokurorai teigia net nesantys įsitikinę dėl verslininko buvimo vietos.

Tiesa, portalas lrytas.lt rugpjūtį paskelbė buvusio bankininko nuotrauką, kurioje jis užfiksuotas viename paplūdimyje šalia Maskvos bei kai kurių liudytojų pasakojimus apie turtuolio gyvenimą šiame mieste. Tuomet paaiškėjo, kad istorija apie insultą ir kitas sveikatos problemas buvo išsigalvota.

Kol prokurorai neranda būdų, kaip didelės vertės Ūkio banko turto iššvaistymu įtariamą verslininką parsivilioti į Lietuvą, V.Romanovas Maskvoje mielai bendrauja su vietos žurnalistais. Rusijos naujienų agentūros „RIA Novosti” žurnalistė Nadiežda Perepečkova specialiai laidai 24/7 papasakojo, kad iš Lietuvos pabėgęs verslininkas yra gyvas ir sveikas, lankosi krepšinio varžybose ir neslepia iš Lietuvos pabėgęs dėl banko reikalų.

Plačiau apie tai - laidos 24/7 reportaže.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.