Skelbime seksą siūlę Rokiškio darbininkai sulaukė gašlių skambučių

Įdomiu skelbimu smalsuolių akį patraukę apdailos meistrai dabar suka galvą, kokį skelbimą sugalvoti šįkart. Viename Rokiškio laikraštyje didžiosiomis raidėmis išspausdintas žodis SEKSAS išpūsti akis privertė ne vieną skaitytoją.

Daugiau nuotraukų (1)

Evelina Valiuškevičiūtė

2013-10-22 22:55, atnaujinta 2018-02-20 22:34

Atsirado net tokių žmonių, kurie nesuprato humoro ir tikrai apdailos meistrams skambino pasiteirauti apie teikiamas seksualines paslaugas. Laikraščio skelbimų skiltyje suintrigavę žodžiu „seksas“ jie lyg tarp kitko užsiminė, kad pigiai ir kokybiškai atlieka įvairius apdailos darbus.

Įdomu tai, kad garsiausiais Lietuvoje apdailos meistrais tapę vyrai dirba tik dviese. „Čia ne bendrovė, mes su kolega dirbame dviese“, – sakė vienas iš meistrų Tomas Maskaliovas. Perpildytoje statybų rinkoje du vaikinai padarė sėkmingą ir ironišką viešųjų ryšių akciją.

Juoką keliančio skelbimo nuotrauka sukėlė džiaugsmo tūkstančiams internautų, taip pat Rokiškio laikraščiui skirtas skelbimas buvo patalpintas naujienų portaluose. Kitos bendrovės dėl tokio populiarumo samdytų viešųjų ryšių specialistus.

„Visų pirma padariau klaidą, kad neparašiau, jog iš tiesų neteikiame seksualinių paslaugų. Didžioji dalis, kurie skambino, tai teiravosi dėl tokių pasiūlymų. Gal jie neturi humoro jausmo?“ – svarstė meistras Tomas. Meistro teigimu, per keturias dienas jis sulaukė maždaug kelių šimtų skambučių.

Per dieną paskambindavo apie 70 žmonių. Maždaug šešiasdešimt paskambinę teiravosi sekso. Kai kurie paskambinę šiurpiai tylėdavo.

„Šiuo metu turime pakankamai užsakymų. Vien dėl to žodžio daugiau tokių skelbimų nedėtume į laikraštį. Savaime aišku, kad iš šio skelbimo šaipėsi draugai, tačiau jie pokštą suprato. Ateityje galvojame padaryti dar kažką įdomaus, tik kol kas užsakymų nereikia. Kai baigsis darbai, tada vėl galvosime ką nors įdomesnio“, – juokavo T.Maskaliovas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.