A.Paulauskas žino, kuo būtų pranašesnis už D.Grybauskaitę

Darbo partijos kandidatas į prezidento postą Artūras Paulauskas rinkimuose dalyvaus tikėdamasis laimėti. Jis kritikuoja dabartinę šalies vadovę Dalią Grybauskaitę dėl esą nedemokratiško valdymo stiliaus ir perdėto galvų kapojimo.

Prieš beveik dešimt metų A.Paulauskui teko pabūti tik laikinuoju prezidentu, kai buvo nuverstas R.Paksas.<br>M.Vizbelio nuotr.
Prieš beveik dešimt metų A.Paulauskui teko pabūti tik laikinuoju prezidentu, kai buvo nuverstas R.Paksas.<br>M.Vizbelio nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Martynas Čerkauskas

Oct 25, 2013, 4:52 PM, atnaujinta Feb 20, 2018, 8:22 PM

A.Paulauską Darbo partija šeštadienį paskelbs oficialiu partijos kandidatu. Jis bus pirmas oficialus parlamentinės partijos kandidatas kitais metais vyksiančiuose rinkimuose.

Darbo partijos atstovas sako, kad jo partija toliau nedalyvaus vieningo valdančiosios koalicijos kandidato paieškų procese, nes tam esą nėra laiko – A.Butkevičius atsakymą duos tik kitų metų pradžioje, dalyvauti rinkimuose nori ir Rolandas Paksas.

„Jei lauksime vasario, gali būti, kad tada jau bus per vėlu pradėti rinkiminę kampaniją. Jei dirbti pradėsime dabar, iki rinkimų liko dar pusė metų, dar galima galvoti apie gerus rezultatus“, - kalbėjo A.Paulauskas.

„Mano tikslas – laimėti. Manau, kad tam turiu visas sąlygas. Prezidentė pridariusi daug klaidų, suformavusi prezidentinės valstybės valdymo stilių, kuris tikrai toli nuo demokratinės ir teisinės valstybės stiliaus“, - kritikavo D.Grybauskaitę Darbo partijos atstovas.

„Man labai svarbu, kad žmonės pamatytų ir kitokį prezidento institucijos darbą - ne tik galvų daužymą. Manau, kad yra apie ką kalbėti“, - savo rinkimų strategiją išdavė A.Paulauskas, kuris prezidento rinkimuose jau dalyvaus trečią kartą.

„Trečias kartas, kaip sako tautosakoje, nemeluoja“, - vylėsi jis. Pirmą kartą rinkimuose A.Paulauskas antrame ture pralaimėjo Valdui Adamkui, o po penkerių metų net nepateko į antrąjį turą.

A.Paulauskas nemano, kad žemi Darbo partijos reitingai jam gali pakenkti. Esą partijų reitingai ateinančiuose rinkimuose nieko nereikš, nes vyks asmenybių kova.

Darbo partijos atstovas taip pat nesureikšmina D.Grybauskaitės reitingų. Jis primena, kad jau buvę nemažai rinkimų, kai geresnius reitingus turintis asmuo juos pralaimėdavo.

Prezidento rinkimai vyks 2014 metų gegužę.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.