Dzūkai politikai laksto

Liberalų sąjūdžio Alytaus skyrių užgriuvo naujokų lavina – prieglobsčio pasiprašė daugiau kaip pusšimtis liberalcentristų ir maždaug 30 „tvarkiečių”. Apie tai rašo dienraštis „Lietuvos rytas“.

G.Jegelevičius mano, jog apačios turi įrodyti, kad būtina vienytis visoms liberalioms jėgoms.<br>G.Rafanavičienės nuotr.
G.Jegelevičius mano, jog apačios turi įrodyti, kad būtina vienytis visoms liberalioms jėgoms.<br>G.Rafanavičienės nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Genovaitė Rafanavičienė

Oct 30, 2013, 6:44 AM, atnaujinta Feb 20, 2018, 5:59 PM

Į Liberalų sąjūdį nutarė pasukti daug metų Alytaus liberalcentristams vadovavęs Gediminas Jegelevičius, o kartu su juo – dešimtys Liberalų ir centro sąjungos narių.

„Mes, apačios, privalome viršūnėms įrodyti, jog būtina jungtis visoms liberalioms jėgoms. Dar anksčiau pajudėjo Trakų, Naujosios Akmenės, Jurbarko skyriai.

Liberalų ir centro sąjunga ne tik pralaimėjo praėjusius rinkimus į Seimą, bet net ir savo veiklos nebesugeba organizuoti”, – kalbėjo G.Jegelevičius.

Liberalų sąjūdžio Alytaus skyriaus vadovė Aira Visockaitė pasidžiaugė, kad rugsėjo pradžioje į jų partiją pasiprašė priimami ir 26 „tvarkiečiai”, vėliau – dar keli. Tai daugiausia jauni žmonės.

Anot A.Visockaitės, alytiškių liberalų būryje rugpjūtį buvo 22 žmonės, o dabar – daugiau kaip šimtas.

O „Tvarkos ir teisingumo” Alytaus skyriaus vadovas Gintaras Šurkus tvirtino, kad pastaruoju metu į partiją buvo priimti 7 nauji nariai, iš viso jų yra apie 80, bet pareiškimų išstoti nėra gauta nė vieno.

„Jei sužinosime, kokie žmonės įstojo į kitą partiją nepasiprašę atleidžiami, patys juos išbrauksime”, – paaiškino G.Šurkus.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.