Seimo kancleris: „Č.Juršėnas gali ramia sąžine važiuoti“

Seimo kancleris Jonas Milerius atremia Kovo 11-osios Akto signatarui Česlovui Juršėnui išsakytą kritiką dėl pasinaudojimo tarnybiniu automobiliu. Teigia neįžvelgiąs jokio nusižengimo ir yra įsitikinęs, kad signataras gali ramia sąžine tai daryti.

Seime diskutuojant dėl profesoriaus Vytauto Landsbergio apsaugos, pasigirdo priekaištų, esą buvęs parlamentaras, signataras Česlovas Juršėnas naudojasi transporto privilegijomis.<br>V.Ščiavinsko nuotr.
Seime diskutuojant dėl profesoriaus Vytauto Landsbergio apsaugos, pasigirdo priekaištų, esą buvęs parlamentaras, signataras Česlovas Juršėnas naudojasi transporto privilegijomis.<br>V.Ščiavinsko nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

ELTA ir lrytas.lt inf.

2013-11-06 16:36, atnaujinta 2018-02-20 13:39

J.Milerius tvirtina, kad Signatarų klubas oficialiai kiekvieną mėnesį turi 1 tūkst. 200 km limitą transportui, kurio neišnaudoja. "Č.Juršėnas gali ramia sąžine važiuoti iš Signataro klubui priklausančio limito, o jeigu jam pasiūlo partijos bičiulis Gediminas Kirkilas, manau, kad čia nėra jokio nusikaltimo",- trečiadienį žurnalistams sakė J.Milerius.

Seime diskutuojant dėl profesoriaus Vytauto Landsbergio apsaugos, pasigirdo priekaištų, esą buvęs parlamentaras, signataras Česlovas Juršėnas naudojasi transporto privilegijomis.

Seimo Pirmininkė Loreta Graužinienė sako, kad Č.Juršėnui nėra skirtas nei automobilis, nei vairuotojas, o politikos senbuvio pavėžėjimą ji laiko kolegų draugiškumo gestu.

"Tikrai Č.Juršėnui nėra skirtas nei automobilis, nei vairuotojas. Jeigu kolegos Seimo nariai draugiškai paveža mūsų buvusį Seimo pirmininką, vicepirmininką, kurį mes visi gerbiame, manau, kad čia draugiškumo gestas. Tikrai niekas nėra skirta ir papildomų išlaidų tai nesudaro",- žurnalistams sakė L.Graužinienė.

V.Landsbergio apsaugos klausimu L.Graužinienė sakė, kad yra duotas pavedimas Seimo opozicijos lyderiui Andriui Kubiliui per savaitę Seimo valdybai pateikti tai reglamentuojančių įstatymų pataisų projektą.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
Gyvai: G. Nausėda ir I. Šimonytė apie antrąjį prezidento rinkimų turą