Sergančiųjų peršalimo ligomis per savaitę padaugėjo

Sergamumas gripu ir ūmiomis

Visoje Lietuvoje dėl gripo į ligoninę paguldyta dešimt asmenų, šeši iš jų - vaikai iki dvejų metų.<br>I.Budzeikaitės asociatyvi nuotr.
Visoje Lietuvoje dėl gripo į ligoninę paguldyta dešimt asmenų, šeši iš jų - vaikai iki dvejų metų.<br>I.Budzeikaitės asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

BNS ir lrytas.lt inf.

Nov 11, 2013, 3:44 PM, atnaujinta Feb 20, 2018, 11:04 AM

Užkrečiamųjų ligų ir AIDS centro duomenimis, Lietuvoje sergamumas gripu ir ŪVKTI pastarąją savaitę siekė 46,2 atvejo 10 tūkst. gyventojų. Ankstesnę savaitę šis rodiklis buvo 38,3 susirgimo.

Pastarąją savaitę daugiau sergančiųjų peršalimo ligomis užregistruota Kauno, Klaipėdos, Marijampolės, Panevėžio, Šiaulių, Tauragės, Telšių, Utenos ir Vilniaus administracinėse teritorijose. Visoje Lietuvoje dėl gripo į ligoninę paguldyta dešimt asmenų, šeši iš jų - vaikai iki dvejų metų.

Mažiausias - 23,8 atvejo 10 tūkst. gyventojų - sergamumo gripu ir ŪVKTI registruotas Tauragės administracinėje teritorijoje, didžiausias - 59,14 atvejo 10 tūkst. gyventojų - Vilniaus administracinėje teritorijoje.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.