Apšiltinai namus? Eik į prezidentus!

Tikras vyras per savo gyvenimą turi atlikti 3 darbus: užauginti sūnų, pasodinti medį ir pastatyti namą. Prezidentu panoręs tapti Ignalinos rajono meras B.Ropė pridėtų dar vieną darbą – tą namą būtina ir apšiltinti.

Daugiau nuotraukų (1)

Arūnas Dumalakas

Nov 13, 2013, 6:21 AM, atnaujinta Feb 20, 2018, 10:12 AM

Tą pačią dieną, kai B.Ropė priėmė aukštus svečius iš sostinės ir vedžiojo juos po apšiltintus Ignalinos daugiabučius girdamasis, kiek jų gyventojai sutaupo mokėdami už šilumą, Lietuvos valstiečių ir žaliųjų sąjunga ištrimitavo: štai mūsų kandidatas į prezidentus!

Suprask – jei B.Ropė taptų Lietuvos vadovu, visos šalies daugiabučiuose būtų šilta, o sąskaitos – menkos. Tai esą jau įrodo nuostabi Ignalinos patirtis – šildymo sezonas čia paskelbtas spalio 3-iąją, bet, pasirodo, net septyni renovuoti namai dar neįjungė šildymo, nes butuose laikosi 20–21 laipsnis šilumos!

Anksčiau Darbo partijos kandidatu paskelbtas A.Paulauskas savo kalboje kritikavo dabartinę prezidentę D.Grybauskaitę, laidė strėles į prastai vairuojamą Lietuvos vidaus ir užsienio politiką.

Sakykite, kas yra svarbiau eiliniam, ne Ignalinoje gyvenančiam lietuviui: santykiai su užsienio valstybėmis ar skaičiai, pateikti sąskaitoje už šildymą?

Norint išgirsti atsakymą, ko gero, nereikia rengti net reprezentatyvių apklausų.

Taigi B.Ropės galimybės per prezidento rinkimus gauti vieną kitą procentą balsų – visai realios. Juk būsimiems balsuotojams jau turėjo įstrigti ne tik šilti Ignalinos namai, bet ir šio rajono vadovo numatyti darbai, jei jis taptų prezidentu.

Žaliasis valstietis žadėjo kontroliuoti, kad vykdydama renovaciją Vyriausybė nepridarytų klaidų, kad gyvenamiesiems namams atnaujinti skirti pinigai taupytų šeimų biudžetą, o ne nusėstų korumpuotų valdininkų ar neskaidrių grupuočių kišenėse.

Turint galvoje, kad lietuviams bent artimiausią pusmetį šildymas bus išties svarbi tema, net sunku nuspėti, kas per prezidento rinkimus išdrįs mesti iššūkį ūkiškajam Ignalinos merui.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.