L.Graužinienė suabejojo, ką savo poste veikia G.Grina

Seimo Pirmininkei Loretai

Seimo vadovė suabejojo G.Grinos kompetencija.<br>V.Ščiavinsko asociatyvi nuotrauka
Seimo vadovė suabejojo G.Grinos kompetencija.<br>V.Ščiavinsko asociatyvi nuotrauka
Daugiau nuotraukų (1)

ELTA ir lrytas.lt inf.

Nov 20, 2013, 8:52 AM, atnaujinta Feb 20, 2018, 6:41 AM

„Aš suprantu, kad pareigūnai ne viską gali pasakoti atvirame Seimo posėdyje, bet kada iš pateiktų klausimų visada skamba VSD vadovo atsakymas „nežinau“, „nežinau“, „nežinau“, jau net nesigilinant į esmę, klausantis iš karto kyla klausimas, tai ką ten veiki kaip vadovas, jei nieko nežinai?“, - trečiadienį „Žinių radijo“ laidoje suabejojo Seimo Pirmininkė.

„Jeigu būtų vadovas kalbėjęs, kad negali atskleisti, nes tai yra ikiteisminio tyrimo medžiaga, turbūt visi būtų supratę, bet kai vadovas į visus klausimus atsako „nieko nežinau“, atrodo keistai“, - komentavo L.Graužinienė.

Kaip jau skelbta, antradienį Seimo nariams nepavyko iš generalinio prokuroro Dariaus Valio išgauti ikiteisminio tyrimo medžiagos duomenų apie Valstybės saugumo departamento (VSD) slaptos pažymos duomenų nutekinimą, kaip ir slaptų duomenų apie pačios pažymos turinį iš VSD vadovo Gedimino Grinos.

Į Seimo narių klausimus, susijusius su ikiteisminio tyrimo medžiaga arba grėsmėmis valstybėje, svečiai atsakinėjo lakoniškai - negalintys to komentuoti. VSD vadovas G.Grina į daugelį jam pateiktų klausimų atsakė „nežinau“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.