Monikutės šmėklai – akcizo kryžius

Šmėkla klaidžioja po Lietuvą. Monikutės šmėkla. Drumsčianti žmonių protus ir žadinanti jų vidaus demonus.

Daugiau nuotraukų (1)

Vakaris Deksnys

Nov 20, 2013, 7:00 AM, atnaujinta Feb 20, 2018, 6:44 AM

Jei pamanėte, kad čia apie internautų numylėtą Moniką, kuri itin mėgsta staipytis prieš kamerą ir demonstruoti savo veidelį ar iškalbos perliukus, šiek tiek suklydote.

O tikrieji Monikutės gerbėjai apie internetinį jos pakaitalą tikriausiai nelabai yra girdėję. Užtat jų pamėgta Monikutė kone kas dieną užsuka į namus įvairiausiu pavidalu.

Kas nenorėtų žvarbiais rudens vakarais prisiminti „Monikutės vasaros”?

O argi įmanoma atsispirti „Monikutės bučiniui” ar aistringai „Monikutės nakčiai”? Silpniausi šioms vilionėms pasiduoda pirmi, o paskui įkaitęs kraujas tiesiog verčia ieškoti įvairiausių nuotykių.

Apie Monikutės šmėklą jau prabilo ir teisėsauga. Antai Klaipėdos apygardos prokurorui J.Petuchovui kilo klausimų, kodėl vis daugiau nusikaltimų susiję būtent su Monikute. Ir ne tik smulkių vagysčių, bet ir nužudymų.

Žinoma, bet kuri konkreti Monikutė – niekuo dėta. Juk tai viso labo spirituotas vynas, dar rašalu vadinamas. Ir kainuoja ta 18 laipsnių stiprumo Monikutė padoriai: už 0,7 plastiko bambaliūkštį – vos penklitis su keliais centais.

Ilgai tūnojusi apatinėse parduotuvių lentynose Monikutės šmėkla šįmet nusprendė pasirodyti visa galybe. Mat pradėjo nykti jos vyriškoji pusė – bambalinis stiprusis alus.

Todėl moteriškajai pusei teko perimti vadžias į savo rankas.

Nuginti tą piktąją dvasią nuo Lietuvos žemelės nusprendė Seimas, paėmęs į savo rankas akcizo kryžių.

Vargas Monikutės gerbėjams: nuo balandžio ji garantuotai pabrangs. Gali būti, kad net iki kokių šešių litų.

Tik ar padės toks kryžiaus žygis prieš Monikutes, Anzelmutes, Natashas, Švogerius, Susiedus, Išdykėles ir kitas piktąsias dvasias? Juk jos mėgsta rodytis ne tik viešumoje, bet ir šešėlyje.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.