L.Graužinienė nusisamdė vestuvių fotografę

Seimo pirmininkė Loreta Graužinienė pasekė prezidentės Dalios Grybauskaitės pėdomis ir dabar taip pat turi savo fotografę. Prieš kurį laiką Seimo pirmininkės sekretoriate įdarbinta padėjėja Inesa Čekolis-Ščiočina stengiasi įamžinti visas įsimintiniausias L.Graužinienės darbo akimirkas.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Dec 11, 2013, 7:44 PM, atnaujinta Feb 19, 2018, 9:08 PM

Oficialiai I.Čekolis-Ščiočina įdarbinta kaip Seimo pirmininkės padėjėja. Ji pasakoja, kad L.Graužinienės fotografavimas yra tik vienas iš daugybės jai patikėtų darbų. Tačiau dažniausiai moterį Seime galima išvysti su fotoaparatu ant kaklo lydint Seimo pirmininkę.

Labai norint, Seimo pirmininkės padėjėją galima pasikviesti ir į asmenines šventes. Ji savo interneto svetainėje siūlo fotografuoti vaikų krikštynas, vestuves, kitas asmenines šventes, organizuoja fotosesijas.

L.Graužinienės fotografės paslaugos nėra brangios, pavyzdžiui, paskambinus dabar dėl vestuvių fotografavimo kitą vasarą galima susitarti už 1500 litų.

I.Čekolis-Ščiočina Seime triūsia jau apie metus. Prieš tai ji dirbo įvairių Darbo partijos narių padėjėja.

Savo fotografę turi ir Seimo kanceliarija. Ji taip pat stengiasi dalyvauti renginiuose, kuriuose lankosi parlamento vadovė.

Kam Seimo pirmininkei reikia dar vienos fotografės?

„Stengiuosi fotografuoti kitaip, daryti nestandartines nuotraukas, fiksuoti emocijas, šypsenas“, - pasakojo I.Čekolis-Ščiočina. Jai atrodo, kad Seimo pirmininkė jos nuotraukas vertina. Patikusias nuotraukas L.Graužinienės komanda skelbia politikės paskyroje socialiniame tinkle „Facebook“.

Prezidentę D.Grybauskaitę iki šiol fotografavo Džoja Barysaitė, Prezidentūroje dirbusi apie penkiolika metų. Tačiau neseniai ji nutarė palikti darbą. Neoficialiai teigiama, jog Prezidentūra atsisakė D.Barysaitės paslaugų, nes rado kitą fotografą, kurio darbas labiau patinka D.Grybauskaitės komandai.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.